HOROSCOP 11 IANUARIE 2020: Zodiile care au cel mai mult de câştigat în următoarea perioadă

HOROSCOP 11 IANUARIE 2020. Începând cu august 2019, am experimentat unele tensiuni mocnite sau situaţii care ne deranjau, dar pe care nu am reuşit să le reperăm niciodată cu succes.

4197 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 11 IANUARIE 2020: Zodiile care au cel mai mult de câştigat în următoarea perioadă

HOROSCOP 11 IANUARIE 2020: Zodiile cărora li se limpezesc gândurile şi îşi pot rafina strategia pentru următoarea perioadă

Acestea s-au datorat retrogradării lui Uranus prin Taur, tranzit în sens aparent invers care s-a prelungit până astăzi. Cel mai mult de câştigat de pe urma întoarcerii sale la mersul direct au zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn), cărora li se limpezesc gândurile şi îşi pot rafina strategia pentru următoarea perioadă.

HOROSCOP 11 IANUARIE BERBEC

Uranus iese astăzi din perioada sa de retrogradare prin casa finanţelor şi a bunurilor din horoscopul tău general, motiv pentru care situaţia ta materială s-ar putea stabiliza simţitor în următoarea perioadă. Cei(le) care vor resimţi cel mai intens revenirea sa la mersul firesc prin acest sector sunt nativii(ele) care au avut parte de multe cheltuieli neprevăzute în ultima vreme. În felul acesta, vă veţi permite să puneţi câte ceva la ciorap fără teama altor plăţi.

HOROSCOP 11 IANUARIE TAUR

Cu Uranus revenit la mersul direct prin semnul naşterii tale, reuşeşti să îţi controlezi mai bine decât de obicei nervii şi stresul. Adevărul este că ai fost destul de reactiv(ă) pe acest plan în ultima perioadă, ceea ce înseamnă că îţi prinde bine reîntoarcerea la stilul tău de a fi calm şi echilibrat. Poate că te vor mai enerva unele lucruri, dar se întâmplă mult mai rar să îţi ieşi din pepeni ca până acum.

HOROSCOP 11 IANUARIE GEMENI

Întoarcerea lui Uranus la mersul firesc prin casa subconştientului din horoscopul tău general te ajută să gestionezi mai uşor pasele în care eşti tentat(ă) să te gândeşti prea mult la trecut sau cele în care se activează prea uşor temeri şi frustrări de care nu ai reuşit încă să te lepezi. Într-un cuvânt, nu te mai sperie atât de tare (ne)cunoscutul, ceea ce îţi permite să priveşti în viitor cu mai mult curaj decât pân-acum.

HOROSCOP 11 IANUARIE RAC

Revenirea lui Uranus la traiectoria directă prin casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup te face mai puţin îngrijorat(ă) cu privire la modul în care vor evolua unele iniţiative în care ţi-ai pus multe speranţe, indiferent dacă îţi aparţin sau doar te-ai alăturat lor la un moment dat. În plus, te înţelegi mai bine cu persoanele cu care derulezi afaceri, dar şi cu prietenii, în special cu aceia cu care ai avut tensiuni.

HOROSCOP 11 IANUARIE LEU

Uranus îşi reia astăzi mersul direct prin casa carierei din horoscopul tău general, semn că dacă te-ai confruntat cu schimbări bruşte de macaz în plan profesional, se întrevede o perioadă de revenire treptată la un climat mai stabil în acest sector. Ai mai multă încredere că te îndrepţi în direcţia potrivită şi că eşti văzut(ă) de persoanele care pot avea o influenţă pozitivă asupra parcursului tău la locul de muncă. Traiectoria ta se stabilizează gradual.

HOROSCOP 11 IANUARIE FECIOARĂ

Ieşirea lui Uranus din retrogradare, eveniment care are loc astăzi, coincide cu debutul unei perioade în care vei apleca lecţiile pe care ţi le-a oferit în ultimul timp, mai exact atunci când se deplasa în sens aparent invers. Cu siguranţă ai avut parte de experienţe cu impact emoţional suficient de puternic încât să conducă la unele transformări în sistemul tău de referinţă. S-ar putea să descoperi în cele ce urmează că unele principii trebuie schimbare.

HOROSCOP 11 IANUARIE BALANŢĂ

De azi încolo, Uranus tranzitează în sens firesc casa transformărilor şi a banilor deţinuţi şi/ sau câştigaţi în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, clienţii şi/ sau colaboratorii. Pe de-o parte - sau în cazul anumitor nativi(e) -, acest lucru înseamnă că se pun mai uşor de acord cu ceilalţi în privinţa cheltuielilor şi a investiţiilor. Pe de altă parte ori în ceea ce îi/le priveşte pe alţii(tele), este vorba de instalarea unei acalmii-n cuplu.

HOROSCOP 11 IANUARIE SCORPION

Şi tu te numeri printre nativii(ele) semnelor care resimt pe plan relaţional influenţa benefică a întoarcerii lui Uranus din retrogradare. Mai exact, se răresc ocaziile în care partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, clienţii şi/ sau colaboratorii îşi schimbă părerile peste noapte sau se comportă într-un fel care nu le este familiar şi care te bagă în ceaţă. Nu se poate spune că faci faţă greu imprevizibilului, dar în unele momente era prea de tot.

HOROSCOP 11 IANUARIE SĂGETĂTOR

În cazul tău, Uranus revine la mersul direct prin casa sănătăţii şi a muncii din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că efectul său benefic este dublu în ceea ce te priveşte. Pe de-o parte, decalajele şi urgenţele se mai răresc în plan profesional, iar senzaţiile de disconfort experimentate în ultima vreme, care apăreau şi dispăreau atunci când te aşteptai mai puţin, încep şi ele să devină semnificativ mai puţin frecvente decât în ultima vreme.

HOROSCOP 11 IANUARIE CAPRICORN

De azi încolo, Uranus tranzitează în sens normal casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, fapt pentru care se atenuează simţitor eventualele tensiuni care au persistant între tine şi persoana iubită ori cei mici în ultima vreme. Poate că certurile nu au fost exponenţial mai numeroase sau mai încrâncenate, dar sigur ai simţit că în subteranul relaţiei voastre mocneau unele trăriri care s-ar fi putut transforma în combustibil pentru un conflict de proporţii.

HOROSCOP 11 IANUARIE VĂRSĂTOR

Şi tu resimţi în plan familial energia benefică a întoarcerii lui Uranus la mersul direct. Mai exact, pe tine te cadoriseşte cu interacţiunii armonioase cu membrii mai în etate din familie, dar în special cu părinţii sau alte figuri cu autoritate din viaţa ta. Cu toate că prăpastia între generaţii este destul de adâncă, reuşiţi să construiţi în cele ce urmează punţi stabile, care nu cedează la prima ceartă. Reiei poate şi unele proiecte gospodăreşti.

HOROSCOP 11 IANUARIE PEŞTI

Uranus întors din retrogradarea prin casa comunicării îţi conferă un control sporit asupra abilităţilor de comunicare şi socializare. Nu se pune problema că ai fost deficitar(ă) la acest aspect în ultima vreme, dar cu siguranţă au existat situaţii în care ţi-ai fi dorit să spui altceva sau să procedezi într-un alt mod. Acest eveniment astral te ajută să faci apel mai des la mintea cea de pe urmă, mai ales în raport cu evenimente importante.

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici