HOROSCOP 12 decembrie 2019: Evenimentul care astăzi va schimba total viaţa sentimentală a patru zodii

Joia aceasta se distinge prin fenomenul de Lună Plină în semnul Gemenilor, eveniment astral care anima viaţa profesională, familială şi sentimentală a zodiilor Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti).

8359 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 12 decembrie 2019: Evenimentul care astăzi va schimba total viaţa sentimentală a patru zodii

Berbec

Luna Plină de astăzi interconectează casele comunicării, ale studiilor şi deplasărilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă, în a doua parte a acestei săptămâni, trebuie să fii mai atent(ă) la felul în care comunici. De asemenea, este important să te asiguri că, dacă trebuie să faci o călătorie importantă, ai alternative în cazul în care trenul întârzie sau experimentezi probleme cu maşina. Din pricina energiilor conflictuale pe care le activează această lunaţie, ar fi indicat să nu îţi programezi pe astăzi semnarea de contracte sau alte drumuri importante pe la instituţiile statului. Pot să nu fie într-un ceas bun.

Taur

Luna Plină de azi se suprapune peste casele finanţelor din horoscopul tău general, cu menţiunea că, în ceea ce te priveşte, se manifestă plenar în sectorul bunurilor şi al banilor câştigaţi prin munca proprie. Acest eveniment astral vine să încununeze eforturile pe care le-ai depus întru consolidarea sau îmbunătăţirea situaţiei tale materiale. Astfel s-ar putea să te alegi un bonus, o primă sau chiar cu o mărire de salarială. Iar în cazul în care eşti liber profesionist(ă), s-ar putea să se ivească oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor pe care le-ai realizat prin intermediul investiţiilor.

Gemeni

În cazul tău, Luna Plină de azi îşi face simţită influenţa tocmai în semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că nu duci lipsă de energie pe parcursul zilelor care au mai rămas în această săptămână. S-ar putea totuşi să o utilizezi haotic, în sensul că ajungi să faci mai multe lucruri în acelaşi timp, dar fără a realiza ceva notabil. Ori probabil că încerci să mulţumeşti pe toată lumea, dar îţi pierzi din autenticitate şi sfârşeşti prin a nu te mai recunoaşte. Străduieşte-te să nu renunţi la opiniile şi viziunile tale, ci caută doar să le armonizezi cu ale celorlalţi.

Rac

Luna Plină care se desăvârşeşte astăzi se manifestă plenar în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce face să îţi treacă prin minte tot felul de scenarii, care mai de care mai îndepărtate de realitate. Preocupându-ţi mintea cu ele, ajungi să îţi pierzi buna dispoziţie şi energia încercând în zadar să controlezi situaţii asupra cărora nu ai niciun fel de autoritate. Indiferent că ţin de viaţa ta profesională ori de carieră, tot ce poţi face este să te pregăteşti pentru ce este cel mai rău şi să te aştepţi la ce este mai bine. Apoi caută să te adaptezi.

Leu

Luna Plină care se perfectează azi îşi face simţită influenţa în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, ceea ce înseamnă că unele eforturi depuse în aceste sectoare ajung astăzi să dea roade. S-ar putea aşadar să înregistrezi progrese notabile în direcţia obiectivelor tale pe termen lung sau te înscrii pe o curbă ascendentă în ceea ce priveşte popularitatea ta în rândul prietenilor. Aceste realizări vin însă pe fondul unui compromisuri în viaţa sentimentală sau a unor pasiuni la care eşti nevoit(ă) să renunţi pentru a avea mai mult timp pentru proiectele de perspectivă. În final, ele vor merita.

Fecioară

Luna Plină de astăzi se manifestă plenar în casa carierei din horoscopul tău general, semn că succesele tale în plan profesional nu vor trece neobservate de către superiori. În a doua parte a acestei săptămâni, primeşti laudele cuvenite pentru ceea ce ai reuşit să realizezi la serviciu. Fie că este vorba de o îmbunătăţire substanţială a condiţiilor tale de muncă sau de o promovare în adevăratul sens al cuvântului, cert este că te poziţionezi pe o traiectorie ascendentă, una care promite să te ducă la statutul ierarhic după care tânjeşti. Nu uita totuşi de responsabilităţile tale casnice şi de familie.

Balanţă

Luna Plină de azi se desăvârşeşte în casa filozofiei de viaţă, semn că a doua parte a acestei săptămânii poate aduce cu sine evenimente cu un impact emoţional suficient de puternic încât să schimbe ceva la modul în care vezi lumea şi pe cei de lângă tine. Dar având în vedere potenţialul perturbator al acestui eveniment astral, se recomandă să eviţi depunerea de dosare în vederea obţinerii unui aviz sau a unei aprobări. Există posibilitatea să nu îţi fi făcut bine temele înainte şi să ajungi în situaţia de a-ţi fi respinsă cererea. Dacă nu poţi amâna, fii foarte atent(ă).

Scorpion

Luna Plină de astăzi îşi face simţită influenţa în sectorul finanţelor şi al bunurilor de care dispui şi/ sau pe care le dobândeşti cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, semn că este nevoie să vă puneţi degrabă de acord cum acţionaţi în cazul în care vă confruntaţi cu obstacole în calea unui câştig important. Dacă nu reuşiţi să coalizaţi şi să treceţi peste diferenţe suficient de repede, s-ar putea să aveţi de-a face cu lipsuri sau chiar cu pierderi de ordin bănesc. În plus, un astfel de scenariu ar putea arăta că interesele voastre au început să diveargă-ntre timp.

Săgetător

În cazul tău, Luna Plină îşi manifestă influenţa în plan relaţional, creând un potenţial mare de evoluţie al parteneriatelor de viaţă şi/ sau afaceri în care eşti implicat(ă). S-ar putea însă ca energiile contradictorii pe care le aduce laolaltă acest eveniment astral să provoace unele descărcări de tensiune destul de puternice în raport cu persoana iubită şi/ sau asociatul(a). Relaţia voastră nu poate evolua decât dacă se aduc pe tapet subiecte sensibile pentru a se depăşi diferenţele de viziune şi a se verbaliza eventualele nemulţumiri care s-au adunat în ultima vreme. Trebuie să curăţaţi terenul pentru a creşte împreună frumos.

Capricorn

Luna Plină de azi interconectează casele muncii şi ale sănătăţii din horoscopul tău general, cu menţiunea că, în ceea ce te priveşte, îţi rezervă o a doua parte a săptămânii aglomerată şi solicitantă în plan profesional. Ba mai mult, s-ar putea să ai într-atât de multe lucruri de făcut încât cu greu îţi permiţi să iei o pauză sau te expui riscului unor mici accidentări din pricina neatenţiei sau a oboselii. Ţine însă cont de faptul că îţi pierzi din productivitate dacă nu reuşeşti să alternezi între muncă şi odihnă. O minte limpede găseşte mai uşor soluţii la probleme complicate.

Vărsător

Luna Plină de astăzi face din viaţa sentimentală şi relaţia cu copiii o prioritate. Se întâmplă lucruri importante în aceste sectoare şi este important să dai dovadă de mai multă implicare decât de obicei pentru a nu rata momente-cheie, care pot avea un impact hotărâtor asupra modului în care vor evolua lucrurile între voi. Poate fi tentat să petreci mai mult timp cu prietenii, să îţi iei mai multe angajamente sociale sau să te concentrezi pe proiectele pe termen lung, dar în felul acesta, s-ar putea să ratezi ce-i cu adevărat important pentru tine în perioada ce va să vie.

Peşti

Luna Plină de azi se suprapune peste axa care leagă casa familiei cu cea a carierei din horoscopul tău general, cu amendamentul că, în cazul tău, energia acestui eveniment astral se face simţită în sectorul dintâi. Potrivit astrelor, ai dedicat mult timp şi energie activităţilor profesionale şi s-a întâmplat adesea să nu mai ai chef şi disponibilitate pentru a te ocupa de sarcinile care îţi revin în casă şi familie. Acest eveniment astral te îndeamnă să îţi reconsideri ierarhia priorităţilor, mai ales dacă lucrurile nu merg bine pe acest plan. Vezi dacă poţi interveni într-un mod benefic pentru toată lumea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici