HOROSCOP 12 IANUARIE 2020: Cele patru zodii care vor avea parte de multe suişuri şi coborâşuri în viaţa sentimentală

HOROSCOP 12 IANUARIE 2020. Astăzi se perfectează un aspect astral destul de rar, conjuncţia lui Saturn cu Pluto, eveniment care are loc o dată la circa 35 ani. Ei i se adaugă Mercur la grad perfect, dar energiile sale se amestecă şi cu cele ale Soarelui, Jupiter şi Nodul Nord, aflate şi ele în această perioadă în semnul Capricornului.

4278 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 12 IANUARIE 2020: Cele patru zodii care vor avea parte de multe suişuri şi coborâşuri în viaţa sentimentală

HOROSCOP 12 IANUARIE 2020

Această configuraţie cosmică dă startul unei perioade cu multe suişuri şi coborâşuri în viaţa sentimentală, profesională şi financiară a tuturor zodiilor, dar mai ales a celor Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn), care simt că a venit timpul să încheie unele capitole şi să deschidă altele. Tot acest proces va fi însă unul cu un puternic impact în plan emoţional.

HOROSCOP 12 IANUARIE BERBEC

Tripla conjuncţie de astăzi îţi atrage atenţia asupra sectorului profesional care ar trebui să devină o prioritate de grad zero pentru tine. Este foarte important să îţi calculezi bine mişcările pe acest plan. Se întrevăd multe provocări la orizont care îţi vor testa rezistenţa fizică şi/ sau capacitatea de a face faţă la stres. În final, vei ajunge acolo unde îţi doreşti, dar mai ai mult de muncă până acolo. Nu-ţi pierde entuziasmul prea uşor.

HOROSCOP 12 IANUARIE TAUR

Stellium-ul format azi promite să producă în perioada următoare mutaţii de substanţă în sistemul tău de referinţă. Vor avea loc evenimente cu impact emoţional suficient de puternic încât să te aducă în ipostaza de a cântări dacă mai este înţelept sau nu să te ghidezi după vechile principii şi valori în care credeai până acum. Unele întâlniri fatidice sau contacte cu alte culturi pot facilita aceste schimbări de macaz, sedimentându-le efectul asupra crezului tău personal.

HOROSCOP 12 IANUARIE GEMENI

Şi tu te numeri printre nativii(ele) care resimt emoţional foarte puternic influenţa acestei triple conjuncţii. În cazul tău, ea va ridica întrebări importante cu privire la bazele pe care ai construit actuala relaţie de cuplu sau parteneriatele de afaceri în care eşti implicat(ă). Se cere să retrasezi anumite limite în raport cu persona iubită şi/ sau asociaţii ori clienţii, mai ales în situaţia în care raportul de forţe dintre voi s-a dezechilibrat destul de mult.

HOROSCOP 12 IANUARIE RAC

Stellium-ul perfectat astăzi ar putea avea un efect asemănător în cazul tău, în sensul că pune parteneriatul de viaţă şi/ sau de afaceri din care faci parte pe o traiectorie a maturizării. Se prefigurează momente de cotitură care te vor învăţa multe despre tine şi felul în care abordezi cele mai importante relaţii din viaţa ta. Vei învăţa, de asemenea, multe despre persoana cu care convieţuieşti şi/ sau cu care derulezi activităţi de ordin profesional.

HOROSCOP 12 IANUARIE LEU

Tripla conjuncţie ce se formează azi ocupă casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, indiciu cum că cele două sectoare sunt strâns legate în următoarea perioadă. De forma ta fizică depinde acum mai mult ca oricând nivelul de randament de care dai dovadă la locul de muncă, fapt pentru care este important să aduci ajustări de lungă durată stilului tău de viaţă şi alimentaţie. Gândeşte-te ce poţi schimba pentru a fi în formă.

HOROSCOP 12 IANUARIE FECIOARĂ

În cazul tău, stellium-ul de astăzi ocupă casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, semn că relaţia ta cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici va trece printr-o perioadă de încercări în cele ce urmează. Nu este exclus chiar să traversaţi momente de răceală sau distanţă care vă vor învăţa cum să vă apropiaţi unul de celălalt într-un mod care nu atentează la libertatea personală a celuilalt. Într-un cuvânt, lucraţi la încredere.

HOROSCOP 12 IANUARIE BALANŢĂ

Tripla conjuncţie din casa familiei îţi pregăteşte o serie de provocări în raport cu rudele apropiate, dar mai ales cu părinţii. Prăpastia dintre generaţii se poate lărgi pe fondul influenţei acestui eveniment astral, dar veţi reuşi să construiţi o punte de legătură peste ea dacă renunţaţi la orgolii şi încercaţi să înţelegeţi sau măcar să respectaţi ceea ce vă diferenţiază unul de celălalt. În caz contrar, se poate instala o răceală care greu se repară.

HOROSCOP 12 IANUARIE SCORPION

Pe fondul stellium-ului la care aderă astăzi Mercur, Saturn şi Pluto debutează o perioadă în care devii conştient(ă) câtă încărcătură emoţională pot purta cuvintele pe care le rosteşti. Este de aşteptat aşadar să apară situaţii în care foloseşti mai puţin înţelept această superputere de care dispui. Dar încetul cu încetul vei învăţa să o utilizezi, deşi va trebui să te loveşti cu captul de sus pentru a-ţi da seama cum anume să îţi modelezi discursul.

HOROSCOP 12 IANUARIE SĂGETĂTOR

Tripla conjuncţie de astăzi anunţă o perioadă care va culmina cu o stabilizare în plan financiar. În primă fază, s-ar putea să te confrunţi cu lipsuri sau pierderi, dar trebuie să nu îţi pierzi speranţa. Vor veni şi oportunităţile de suplimentare a veniturilor şi/ sau de a investi economii, dar ţine cont că vei avea mult de muncă până să ajungi acolo unde îţi doreşti. Înarmează-te aşadar cu automotivaţie, răbdare şi multă încredere de sine.

HOROSCOP 12 IANUARIE CAPRICORN

Stellium-ul de astăzi se poziţionează în semnul naşterii tale, ceea ce indică faptul că eşti nativul(a) zodiei care se va maturiza cel mai mult în următoarea perioadă. Te aşteaptă multe teste de anturanţă fizică şi emoţională, ai putea ajunge chiar în punctul în care crezi că vei claca, dar la final, vei ieşi de partea cealaltă mai puternic(ă) decât oricând şi mai conştient(ă) de limitele tale. În felul acesta, poţi deveni de-a dreptul de neoprit.

HOROSCOP 12 IANUARIE VĂRSĂTOR

Tripla conjuncţie de azi te cheamă să te concentrezi pe lucrul cu subconştientul. Acolo se adăpostesc multe frici şi frustrări care nu de puţine ori te-au adus în situaţia de a te pierde în tipare de gândire coercitive şi înguste, de pe urma cărora ai avut de pierdut. Ţi-e greu poate să părăseşti anumite zone de confort de teama provocărilor care te aşteaptă odată ce plonjezi în necunoscut, dar acum este momentul să-ţi faci curaj.

HOROSCOP 12 IANUARIE PEŞTI

Stellium-ul de astăzi marchează debutul unei perioade de reconfigurare a strategiei personale pe termen lung. Prin intermediul unor evenimente-cheie, îţi modifici destul de mult traiectoria pe plan social, dar şi obiectivele de viitor. Nu este exclus să renunţi sau să fii nevoit(ă) să abandonezi unele proiecte. Ori poate că doar le pui deoparte pentru o perioadă nedefinită. Cert este că scopurile tale se schimbă, apelezi la alte metode, faci loc altor persoane în viaţa ta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici