HOROSCOP 13 decembrie 2019: Zodiile care astăzi vor trece prin evenimente importante în viaţa de familie, carieră şi cuplu

Luna din Rac aderă astăzi la două aspecte importante: unul armonios de trigon cu Neptun din Peşti, care insuflă creativitate zodiilor de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) şi altul tensionat de opoziţie cu Jupiter din Capricorn, care animă viaţa de familie, cariera şi cuplul în care sunt implicate semnele Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn). Conjuncţia lui Venus cu Pluto vine să finalizeze ceea ce a început miercuri acelaşi aspect cu Saturn.

3793 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 13 decembrie 2019: Zodiile care astăzi vor trece prin evenimente importante în viaţa de familie, carieră şi cuplu

Berbec

Aceasta este una dintre acele zile în care trebuie să găseşti o modalitatea de a jongla între activităţile profesionale şi cele gospodăreşti sau responsabilităţile de familie. În cazul în care nu ţi-ai conceput un program bătut în cuie, recomandarea astrelor ar fi aceea de concentra pe casă şi cei dragi în prima parte a zilei ca după orele amiezii să nu te simţi prost că te dedici întru-totul treburilor de la serviciu şi oportunităţi de ordin financiar care ar putea apărea atunci. În felul acesta nici nu te alegi cu reproşuri, nici nu te simţi vinovat(ă) că neglijezi pe cineva.

Taur

Pari să fii astăzi destul de selectiv(ă) cu persoanele cu care alegi să le dedici din timpul tău. Relaţionezi foarte bine cu prietenii şi persoanele cu care împărtăşeşti viziuni şi idealuri, respectiv cu cei cu care derulezi proiecte şi lucrezi la planuri de viitor. Nu acelaşi lucru se poate spune despre cei a căror mentalitate se diferenţiază prea mult de a ta. Nu pari prea interest(ă) să te pui în bocancii lor şi să înţelegi opinii cu care, cel puţin în primă fază, nu eşti neapărat de acord. S-ar putea să ai însă de câştigat dacă te deschizi altor viziuni.

Gemeni

Pregăteşte-te ca joia aceasta să te întâlneşti şi cu profituri, dar şi cu cheltuieli. Realizările tale profesionale par să nu fi trecut neobservate, motiv pentru care s-ar putea să te califici pentru o primă sau un bonus deloc de neglijat. Este posibil totuşi să nu îi simţi prezenţa la buget din pricina unor cheltuieli care sunt şi mai surprinzătoare decât câştigurile. S-ar putea să fie vorba de unele decizii financiare mai neinspirate, ale căror reverberaţii le resimţi abia acum. Sau poate ţi-ai asumat recent riscuri şi răsună acum ecoul lor prin buzunarele tale. Fii mai precaut(ă) pe viitor cu banii.

Rac

Te simţi bine în pielea ta astăzi, dar s-ar putea ca acest factor să nu fie unul esenţial pentru a evita tensiunile între tine şi persoana iubită, asociat(ă), clienţi sau colaboratori. Ba chiar s-ar putea să alimenteze conflictul, mai ales dacă interpretează starea ta de bine ca pe o demonstraţie de superioritate din partea ta. Poate că dacă nu v-aţi mai împotmoli în diferenţe mici şi v-aţi concentra pe planurile mari care vă aduc laolaltă, situaţia ar sta altfel între voi. Încercaţi să redescoperiţi ceea ce vă uneşte şi axaţi-vă pe compatibilităţi pentru a ajunge unde vă doriţi cu toţii.

Leu

Nivelul tău de sensibilitate este destul de ridicat, cel puţin în prima parte a zilei, ceea ce înseamnă că te lezezi foarte uşor, chiar şi atunci când nu este cazul. Acest lucru ţi-ar putea afecta capacitatea de conlucrare cu colegii de muncă sau gradul de randament de care dai dovadă, semn că există riscul să performezi sub standardele aşteptate. Ai însă posibilitatea să te ridici deasupra acestor pronosticuri nu tocmai optimiste dacă apelezi la resursele de automotivaţie şi perseverenţă. Atunci când îţi pui în minte să obţii ceva, nimeni şi nimic nu te mai poate deturna de la scopul tău.

Fecioară

Aceasta este una dintre acele zile în care îţi este destul de dificil să îl/îi mulţumeşti pe persoana iubită şi/ sau copii. Traversezi o perioadă în care te preocupă bunăstarea zilei de mâine şi faci tot ce îţi stă în putinţă să te asiguri că ţie şi celor dragi nu vă lipseşte nimic, dar s-ar putea ca strategiile tale să nu fie prea uşor de interpretat pentru ei. Aşa se face că eşti acuzat(ă) că nu petreci suficient timp acasă ori că eşti de cele mai multe ori absent(ă). Caută să le explici motivele pentru care eşti aşa zilele acestea.

Balanţă

Şi în cazul tău se prefigurează aceeaşi provocare de împărţire a timpului, doar că în ceea ce te priveşte lupta se duce între carieră şi viaţa de familie. Treci printr-o perioadă în care amândouă sectoarele necesită implicare din partea ta, iar modul în care ţi-ai împărţit timpul între cele două s-ar putea să nu se potrivească prea bine anumitor activităţi, care presupun intervenţia ta rapidă. În cazul în care mai poţi opera modificări la agenda acestei zile, încearcă să vezi de familie în prima parte a zilei şi să te concentrezi apoi pe activităţile profesionale. Dar lasă loc de neprevăzut.

Scorpion

S-ar putea să îţi fie destul de greu astăzi să te fereşti cu totul de conflicte. Per ansamblu, dispui de multe lucruri în comun cu cei de lângă tine, dar în anumite situaţii, îţi este destul de greu să laşi de la tine. Aceasta este una dintre acele circumstanţe în care trebuie să judeci diferenţele voastre de mentalitate drept oportunităţi de a privi aceeaşi conjunctură din mai multe unghiuri. În felul acesta, ceea ce înainte vă păreau a fi incomptabilităţi pot deveni o sursă de putere pentru voi. Astăzi s-ar putea să apară momente în care puteţi exersa acest lucru.

Săgetător

Aceasta este o zi în care bugetul tău se îmbogăţeşte cu unele sume deloc de neglijat. Poate îţi intră salariul şi o primă pe deasupra sau primeşti un bonus de pe urma faptului că ai obţinut un contract foarte bănos. La fel de posibil este să predai un proiect important înainte cu mult de termenul-limită, ceea ce te face eligibil(ă) pentru o remuneraţie mai mare. Oricare ar fi sursa de bani, cert este că o parte din profituri vor merge către plăţi nepreconizate sau probabil că vor acoperi cheltuieli gospodăreşti. Dacă o rudă solicită un împrumut, caută să o ajuţi.

Capricorn

În principiu, te trezeşti bine dispus(ă) şi te înţelegi bine cu ceilalţi, dar într-un fel sau altul, tot ajungi la discuţii în contradictoriu. Faptul că tu şi partenerul de viaţă şi/ sau afaceri trageţi la fel de tare la căruţă pare să nu fie suficient pentru a evita descărcările de tensiune care se prefigurează pe parcursul acestei zile. Aceste deflagraţii de replici acide au ca sursă oboseala şi unele lucruri pe care le-aţi măturat sub preş acum ceva vreme. Scoateţi de acolo ce a rămas nediscutat şi eliminaţi orice formă de confuzie sau neînţelegere. N-ar strica să iei tu atitudine.

Vărsător

În cazul tău, centrul de interes de astăzi este munca, dar s-ar putea să te dedici într-atât de mult acestui sector încât ajungi să pierzi din vedere faptul că nivelul tău de energie este aproape de zero. Nu este exclus chiar să te trezeşti în situaţia în care îţi dai seama că ai ratat o oportunitate financiară substanţială din pricina faptului că nu mai aveai forţa necesară pentru a te ocupa de ea. S-ar putea să nu poţi spune „nu" în anumite momente, iar cele care chiar merită implicarea ta presupun să ştii să mai refuzi din când în când.

Peşti

Eşti comunicativ(ă) şi pozitiv(ă) astăzi, dar se face că îţi vine greu să te faci plăcut(ă) de toată lumea. Poate că în asta constă de fapt problema - nevoia ta de a-i mulţumi pe toţi cei dragi, în chiar defavoarea autenticităţii şi loialităţii faţă de propriile principii şi nevoi. Gândeşte la rece lucrurile şi caută să vezi dacă nu cumva i-ai obişnuit greşit. Aşadar, dacă se trage de tine ca de un resort şi te simţi asaltat(ă) din toate părţile, nu îţi rămâne decât să te descătuşezi şi să vezi de tine. Prezenţa şi compania ta ar trebui apreciate mai mult.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici