HOROSCOP 14 octombrie 2019: Săptămâna începe cu un eveniment astral care oferă viteză de reacţie şi spirit de iniţiativă zodiilor Cardinale

Săptămâna aceasta se deschide cu o Lună Plină în semnul Berbecului, eveniment astral care pune în priză zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) şi le conferă viteză de reacţie şi spirit de iniţiativă.

7001 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 14 octombrie 2019: Săptămâna începe cu un eveniment astral care oferă viteză de reacţie şi spirit de iniţiativă zodiilor Cardinale

HOROSCOP 14 octombrie 2019

Berbec

Luna Plină de lunea aceasta interconectează casele relaţionale din horoscopul tău general, cu menţiunea că se manifestă plenar în semnul naşterii tale. Aşadar, în prima parte a acestei săptămâni, ar fi de dorit să lucrezi la legătura cu tine însuţi(ăţi). Dacă simţi că ţi-ai pierdut din spontaneitatea-ţi caracteristică, acum ar fi momentul să încerci lucruri noi. Ai putea, de exemplu, să apelezi la o tunsoare nouă sau să îţi îmbogăţeşti garderoba cu articole de îmbrăcăminte care nu fac parte din stilul tău obişnuit. Asemenea schimbări te ajută să te priveşti dintr-o perspectivă nouă şi să te redescoperi în altă lumină.

Taur

Luna Plină de azi leagă casele sănătăţii din horoscopul tău general, cu amendamentul că, în cazul tău, i se resimt efectele în sectorul subconştient, dacă la nivel interior. Mai exact, s-ar putea să fii agitat(ă) fără motiv la începutul acestei săptămâni sau poate că eşti reactiv(ă) la cei mai mici stimuli. În felul acesta, rişti să spui sau să gândeşti lucruri de care îţi va părea rău cândva mai târziu. Sau doar ajungi să te frămânţi aiurea, punând la suflet anumite chestiuni pe care de regulă le-ai trece cu vederea. Aşadar, este foarte important să treci totul prin filtrul raţiunii.

Gemeni

Luna Plină de astăzi creează o punte de legătură între casa vieţii sociale şi cea a celei sentimentale, dar influenţa ei se simte, în cazul tău, mai puternic în raport cu ceilalţi. Te interesează poate să dezvolţi unele relaţii care îţi solicită timpul pe care altfel l-ai fi petrecut cu persoana iubită. Sau poate că renunţi temporar la unele preocupări personale pentru a te concentra pe planuri şi proiecte pe care le derulezi cu alte persoane. Dar cu toate că eşti conştient(ă) de cât mult contează să gândeşti în perspectivă, îţi lipseşte timpul pentru tine sau momentele cu cei dragi.

Rac

Luna Plină de lunea aceasta interconectează casa familiei cu cea a carierei din horoscopul tău general, indiciu cum că ţi-ar putea fi destul de dificil să împaci cele două domenii de viaţă în această săptămână sau cel puţin în prima ei jumătate. Acest lucru s-ar putea datora unei perioade mai încărcate la birou sau ambiţiilor tale de a face paşi mari în direcţia ascensiunii tale profesionale. Este de aşteptat aşadar să stai peste program la muncă sau să îţi iei de lucru acasă, ceea ce riscă să stârnească unele nemulţumiri printre membrii familiei. Ai grijă totuşi să nu îi neglijezi.

Leu

Luna Plină de azi leagă casele comunicării şi ale deplasărilor din horoscopul tău general, semn că te aşteaptă o săptămână destul de aglomerată şi solicitantă. În cazul tău, ea ar putea presupune drumuri în afara ţării sau la mare distanţă de casă, schimburi de experienţă, cursuri de perfecţionare continuă sau ateliere cu somităţi din domeniul tău de activitate. Aşadar, nu se anunţă rost de plictiseală, dar s-ar putea să apară încurcături dacă nu eşti atent(ă). Evită deci negocierile sau semnările de contracte, dar nu te da în lături de la oportunităţile de a-ţi lărgi orizonturile la nivel profesional şi personal.

Fecioară

Luna Plină de astăzi creează o punte de legătură între casele banilor din horoscopul tău general, dar în cazul tău, energiile acestui eveniment astral se manifestă în planul finanţelor şi al bunurilor dobândite şi/ sau deţinute în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. În această săptămână sau cel puţin în prima ei parte, trebuie să vă mişcaţi repede pentru că apar şanse de a vă multiplica resursele comune sau de a vă valorifica economiile prin oportunităţi care presupun viteză de reacţie. Aşadar, trebuie să vă puneţi repede de acord cum anume procedaţi în cazul lor. Nu pierdeţi vremea.

Balanţă

Luna Plină de azi stimulează axa relaţiei cu ceilalţi din horoscopul tău general, indiciu cum că raporturile interumane ar putea juca un rol-cheie în viaţa ta în această săptămână sau cel puţin în prima sa parte. Nu este de mirare aşadar dacă te surprinzi adesea încercând să îţi mulţumeşti partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, colaboratorii şi/ sau clienţii. E drept, în felul acesta cultivi relaţiile, dar pe de altă parte, rişti să te extenuezi inutil dacă obiectivele lor nu coincid cu alte tale sau pun mai mult preţ pe binele lor personal decât pe al vostru. Investeşte în reciprocitate.

Scorpion

Luna Plină de azi leagă casele muncii şi ale sănătăţii din horoscopul tău general, cu amendamentul că, în cazul tău, îşi face simţite efectele în sectorul sănătăţii fizice şi al serviciului. Aşadar, este de aşteptat ca, cel puţin în prima parte a săptămânii, să ai de-a face cu unele senzaţii de disconfort sau cu probleme la locul de muncă. Important de ştiu este că s-ar putea să fie vorba de situaţii pe care nu aveai cum să le preconizezi, deci încearcă să nu te învinovăţeşti pentru apariţia lor. Caută mai degrabă să găseşti metode pentru a le face să dispară.

Săgetător

Luna Plină de astăzi creează o punte de legătură între casa iubirii şi cea a planului social, indiciu cum că ţi-ar putea fi destul de greu să îţi faci timp pentru ambele sectoare de viaţă în prima parte a acestei săptămâni. Acest lucru s-ar putea să se datoreze faptului că atenţia îţi este solicitată în relaţia cu persoana iubită şi/ sau copiii. Poate că eşti la început cu actualul partener sau cei mici trec printr-o perioadă mai specială ori afli că, în sfârşit, veţi deveni părinţi, ceea ce presupune mai multă implicare în viaţa de cuplu. Nu uita de prieteni.

Capricorn

Luna Plină de azi interconectează cariera cu familia, dar din bătălia celor două domenii de viaţă pentru timpul şi atenţia ta, s-ar putea să iasă învingător sectorul din urmă. Ceea ce se întâmplă în această perioadă acasă poate avea un efect pe termen lung asupra vieţii tale de familie, motiv pentru care te surprinzi la serviciu gândindu-te la situaţiile curente legate de spaţiul locativ sau cineva drag. Ai grijă totuşi să nu te laşi prea mult dus(ă) de val pentru că există riscul să îţi atragi critici din partea superiorilor. Trebuie să găseşti o metodă să împaci cele două sectoare.

Vărsător

Luna Plină de astăzi leagă casele comunicării şi ale călătoriilor din horoscopul tău general, cu menţiunea că multe dintre treburile care te aşteaptă în prima parte a acestei săptămâni implică, în cazul tău, deplasări pe distanţe scurte prin oraş şi mult multitasking. Aşadar, pregăteşte-te pentru multă alergătură de colo-colo, comisioane, e-mail-uri şi telefoane o mulţime. Se recomandă totuşi să nu porţi negocieri sau să semnezi contracte; există posibilitatea ca lucrurile să nu meargă în direcţia cea bună şi să se nască neînţelegeri din pricina comunicării. În alte cazuri, o mai poţi drege, dar în situaţii ca acestea, e mai greu.

Peşti

Luna Plină de azi creează o punte de legătură între casele banilor din horoscopul tău general, cu amendamentul că, în cazul tău, se manifestă plenar în sectorul banilor şi al bunurilor câştigate prin munca proprie. Aşadar, este de aşteptat să apară noi oportunităţi de a-ţi rotunji veniturile şi/ sau de a-ţi valorifica economiile prin modalităţi care implică viteză de reacţie şi spirit de iniţiativă mai degrabă decât multă concentrare şi perseverenţă. Ţine însă cont de faptul că pot apărea şi cheltuieli, motiv pentru care trebuie să joci pe două fronturi: să câştigi extra, dar şi să reduci cheltuielile nenecesare acum.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici