HOROSCOP 15 IANUARIE 2020: Zodiile care vor fi susţinute astăzi de astre în tot ceea ce îşi propun

Luna din Fecioară aderă astăzi la trei aspecte armonioase de trigon cu Pluto, Saturn şi Mercur din Capricorn, susţinând toate planurile zodiilor de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn). Apoi, ea se mută în Balanţă, de unde le conferă tact şi diplomaţie semnelor de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător).

6713 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 15 IANUARIE 2020: Zodiile care vor fi susţinute astăzi de astre în tot ceea ce îşi propun

HOROSCOP 15 IANUARIE 2020

HOROSCOP 15 IANUARIE BERBEC

Dai astăzi dovadă de un randament de invidiat. În plus, te înţelegi foarte bine atât cu şefii, cât şi cu colegii de muncă, fapt pentru care riscul să apară neînţelegeri între voi este unul extrem de redus. Ai capacitatea să faci faţă stresului cu uşurinţă, semn că dacă apar urgenţe sau ţi se aglomerează agenda de activităţi, nu vei avea probleme în a gestiona sarcinile care ţi-au fost delegate. Recomandarea este să te ocupi astăzi de treburile care implică putere de concentrare şi abilitatea de a face faţă la efort fizic. Apoi, caută să petreci timp de calitate cu partenerul.

HOROSCOP 15 IANUARIE TAUR

Şi tu te bucuri de un tonus mental de zile mari. Astrele îţi accentuează azi şarmul şi carisma pe care le poţi utiliza cu succes atât în plan profesional, dar mai ales la nivel sentimental. Caută aşadar ca, după programul de la serviciu, să faci ceva special cu partenerul de viaţă. Gândeşte-te care sunt activităţile pe care le-aţi tot amânat şi include-le în programul acestei dup-amieze. Spre seară, Luna trece în casa muncii şi a sănătăţii, prilej numai bun să mergi la sală sau să te ocupi de unele treburi casnice. În felul acesta, ai parte de o zi productivă.

HOROSCOP 15 IANUARIE GEMENI

O întâmplare petrecută astăzi în familie îţi aduce aminte de momente plăcute din trecut sau de o persoană dragă ce nu se mai află printre noi. Aşadar, ai putea avea parte un moment de dulce nostalgie care ar putea evolua într-unul de tristeţe dacă străuieşti prea mult cu gândul printre amintiri. De asemenea, se anunţă veşti bune şi pentru nativii(ele) care au trecut printr-o perioadă nu tocmai pozitivă în familie. Se vede luminiţa de la capătul tunelului şi sunteţi aproape mai mult ca oricând de o rezolvare. Luna ajunge diseară în casa iubirii, favorizând momentele petrecute cu copiii şi partenerul.

HOROSCOP 15 IANUARIE RAC

Abilităţile tale de comunicare şi socializare sunt potenţate astăzi de astre, ceea ce înseamnă că performezi la înălţime în cadrul negocierilor, pitch-urilor şi interviurilor de angajare pe care le-ai putea avea astăzi programate. De asemenea, apar oportunităţi de networking ce îţi permit să iei contactul cu persoane de la care ai multe de învăţat pe plan profesional. În acest context, este de bun augur să debuteze colaborările şi parteneriatele, dar şi prieteniile. Spre seară, Luna poposeşte în casa familiei, ocazie numai bună să le faci o vizită părinţilor sau să le dai un telefon. S-ar bucura să te vadă/ audă.

HOROSCOP 15 IANUARIE LEU

Astăzi nu eşti doar foarte productiv(ă), ci şi extrem de iscusit(ă) în a descoperi oportunităţi de suplimentare a veniturilor. Aşa se face că găseşti ocaziile prin care să devii eligibil(ă) pentru un bonus sau o primă. Iar dacă ai lucrat activ la acest aspect în ultima vreme, nu este exclus să te alegi chiar cu o mărire de salariu. Este drept că te aşteaptă mult de muncă, dar eşti hotărât(ă) să duci totul la bun sfârşit. Dup-amiază, Luna schimbă sectorul din horoscopul tău general şi intră în casa comunicării, de unde te ajută să traversezi uşor cele mai grele discuţii.

HOROSCOP 15 IANUARIE FECIOARĂ

Ai o dispoziţie foarte jucăuşă astăzi, trăsătură de caracter cu care nu te poţi lăuda chiar de fiecare dată. Iată aşadar o bună ocazie să petreci mai mult timp cu partenerul şi/ sau cu copiii. Ori să ieşi şi să dai curs unor oportunităţi de flirt. În cazul în care vrei să faci ceva pentru tine, poate reuşeşti să-ţi găseşti timp în program pentru hobby-uri, mai ales dacă intenţionezi să îl transformi pe unul dintre ele într-o afacere de suflet. Luna trece diseară în casa banilor, semn că pot apărea oportunităţi financiare din unele activităţi pe care le faci extraprofesional.

HOROSCOP 15 IANUARIE BALANŢĂ

Astrele sunt discrete cu informaţiile care privesc parcursul tău profesional de astăzi sau modul în care te descurci cu banii, dar ne spun că ai parte de momente frumoase împreună cu familia. S-ar putea să nu fie vorba neapărat de ceva special, care iese din obişnuinţa tabieturilor voastre, dar este clar că atmosfera zilei de astăzi se distinge cumva de cea care există de obicei între tine şi apropiaţi. În cazul în care te-ai confruntat cu probleme locative, este posibil ca astăzi să se întrezărească o rezolvare. Diseară Luna ajunge în semnul naşterii tale, conferindu-ţi un plus de energie binevenit.

HOROSCOP 15 IANUARIE SCORPION

Se anunţă un mijloc de săptămână deosebit de productiv pentru nativii(ele) acestui semn care lucrează cu oamenii sau sunt liber profesionişti. Astrele aduc în calea lor oportunităţi de a cunoaşte oameni care le pot deveni colaboratori sau clienţi ori care îi pot pune în contact cu persoane care ar avea un proiect pentru ei. În cazul în care ai pus deja bazele unei mici afaceri, singur(ă) sau cu nişte asociaţi, află că astăzi îţi parvin informaţii care te pot ajuta să o dezvolţi. Spre seară, Luna îşi face intrarea în casa subconştientului, prilej bun să îţi dedici timpul liber ţie.

HOROSCOP 15 IANUARIE SĂGETĂTOR

Se arată o zi bună la orizont atât pe plan financiar, cât şi profesional. Nu este exclus ca cele două sectoare să fie în strânsă legătură. S-ar putea, de exemplu, să ai pe rol o sarcină de serviciu care îţi poate aduce un bonus dacă o finalizezi înaintea termenului-limită. Sau poate că primeşti o primă pentru orele petrecute la birou peste program luna trecută. Dup-amiază, Luna trece în casa prietenilor, numai bine ca să îţi faci planuri cu ei pentru diseară. Poate mergeţi la un flim sau îi chemi pe la tine la un pahar de ceva şi o vorbă.

HOROSCOP 15 IANUARIE CAPRICORN

Ai un tonus mental foarte bun astăzi, iar cu toate că astrele nu sunt prea darnice cu previziunile referitoare la celelalte sectoare ale vieţii tale, este clar faptul că vei gestiona foarte bine toate situaţiile cu care te-ai putea întâlni. În cazul în care ai de susţinut un examen, sorţii sunt de partea ta şi te vei descurca foarte bine. Iar dacă ai de rezolvat tot felul de treburi pe la ghişeele instituţiilor statului, s-ar putea ca timpul de aşteptare şi întregul proces birocratic să nu dureze prea mult. Spre lăsarea serii, Luna ajunge în casa carierei, pregătindu-te pentru mâine.

HOROSCOP 15 IANUARIE VĂRSĂTOR

De regulă, eşti o persoană deschisă şi sociabil(ă), dar s-ar putea ca astăzi să iasă la iveală latura ta sensibil(ă) şi introspect(ă). Aşadar, nu se poate spune că îţi merge rău sau că eşti într-o pasă proastă, ci doar că poate nu ai chef de companii numeroase sau de contexte care te-ar putea obosi peste măsură. Aceasta este o ocazie bună să faci ceva pentru tine, fie că te relaxezi acasă cu o carte, fie că optezi pentru o şedinţă de masaj. Spre seară, Luna poposeşte în casa filozofiei de viaţă, schimbându-ţi starea de spirit cu una care-ţi este familiară.

HOROSCOP 15 IANUARIE PEŞTI

Astrele fac ca astăzi să nu îţi fie greu să comunici cu ceilalţi. Te faci înţeles(asă) uşor, mai ales de către prieteni şi partener. Dacă aveţi unele planuri importante de lungă durată, iată o ocazie bună să discutaţi pe marginea lor. Acest pronostic se aplică şi celor implicaţi(te) într-un proiect sau care urmează să pună bazele unei afaceri. Prin intermediul networking-ului, descoperă persoane dispuse să le dea o mână de ajutor sau chiar să investească în ideile pe care le au. Diseară, Luna trece într-o casă a cuplului din horoscopul tău general, îndemnându-te să petreci mai mult timp cu partenerul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici