HOROSCOP 17 IANUARIE 2020: Zodiile care astăzi ar putea simţi că le-a părăsit norocul

Horoscop 17 ianuarie. Luna din Balanţă lansează astăzi două aspect tensionate de careu lui Pluto şi Saturn din Capricorn, semn că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) ar putea simţi că le-a părăsit norocul. Spre seară, Luna trece în Scorpion, de unde le ajută pe semnele de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) să conştientizeze anumite lucruri pe care le-au tot măturat sub covor.

6180 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 17 IANUARIE 2020: Zodiile care astăzi ar putea simţi că le-a părăsit norocul

HOROSCOP 17 IANUARIE 2020

HOROSCOP 17 IANUARIE BERBEC

Ultima zi lucrătoare a acestei săptămâni ar putea veni la pachet cu unele tensiuni între tine şi superiori, datorate cel mai probabil stresului acumulat peste săptămână. Sau poate este vorba despre unele discuţii în contradictoriu cu persoana iubită, care au de-a face cu faptul că unul dintre voi şi-a arogat unele drepturi pe care nu le-a discutat în prealabil cu celălalt. Dup-amiază, Luna schimbă semnul şi schimbă în bine atmosfera dintre voi, dar există riscul să nu fie vorba decât de o acalmie. Sau de faptul că aţi măturat sub covor în mod tacit ce vă deranja unul la altul.

HOROSCOP 17 IANUARIE TAUR

Cu toate că este ultima zi de lucru din săptămână, acest lucru nu înseamnă că scapi ieftin. Ba dimpotrivă, se anunţă o grămadă de sarcini urgente, pe care nu aveai cum să le preconizezi. Ori poate agenda ta rămâne aceeaşi, dar se complică din pricina unor erori cauzate de neatenţie şi de oboseala pe care ai înmagazinat-o în ultimele zile. În orice caz, cert este că nu poţi s-o laşi mai moale, mai ales că nu stai prea grozav cu concentrarea. Spre seară, Luna ajunge în casa cuplului, prilej bun să petreci timp cu partenerului şi să-i povesteşti despre azi.

HOROSCOP 17 IANUARIE GEMENI

În cazul tău, tensiunile ar putea apărea în plan sentimental. Din pricina geloziei şi a posesivităţii unuia dintre voi, s-ar putea să fi dezvoltat gânduri sau scenarii care nu sunt conforme cu realitatea. Dacă bănuieşti că se întâmplă ceva, vorbeşte cu cel drag despre ceea ce simţi mai degrabă decât să te porţi într-o manieră care arată că nu îi acorzi prezumţia de nevinovăţie. Aşadar, caută să dai dovadă de transparenţă şi fii sigură că vei avea parte de reciprocitate. Diseară, Luna poposeşte în casa muncii, semn că poţi finaliza cu succes unele treburi casnice rămase restante de zilele trecute.

HOROSCOP 17 IANUARIE RAC

Nici în ceea ce te priveşte nu se anunţă o zi lipsită de încărcătură negativă în raport cu persoana iubită. Acest lucru s-ar putea datora faptului că tu şi partenerul nu reuşiţi să cădeţi la un acord cu privire la unele chestiuni locative, domestice sau de ordin casnic. Rezistă tentaţiei de a aduce în conflictul vostru părinţii sau alte persoane din familie. Sau poate că încearcă ei să îţi ţină ţie sau partenerului partea. În acest context, roagă-i să vă lase să vă rezolvaţi problemele singuri. Spre lăsarea serii, Luna intră în casa iubirii, ajutând la instalarea armoniei în casă.

HOROSCOP 17 IANUARIE LEU

Dacă te raportezi prea mult la trecut, există riscul să faci asocieri greşite şi să spui lucruri pe care în zadar îţi doreşti să le retragi mai târziu. Sau poate că eşti tentat(ă) să emiţi judecăţi de valoare pe baza unor bârfe sau a unor informaţii pe care nu le-ai verificat de dinainte. În cazul altor nativi(e), poate fi vorba despre unele veşti care îi/le întristează destul de mult. Încearcă să nu iei în nume de rău şi nici prea personal ceea ce auzi. Spre seară, Luna se instalează în casa familiei, prilej numai bun să îi vizitezi pe părinţi.

HOROSCOP 17 IANUARIE FECIOARĂ

Cheltuielile tale ar putea întrece limitele astăzi. Aşadar, dacă intenţionezi să mergi la cumpărături sau treci în drum către casă pe lângă magazinele preferate, ai grijă să nu te întinzi mai mult decât te ţine plapuma. În caz contrar, s-ar putea să strici mai mult decât ar fi fost indicat, intrând în bugetul de weekend. Poate că unii(ele) dintre voi trebuie să meargă la o aniversare în weekend sau au alt angajament social, dar trebuie să realizeze că gestul contează mai mult decât valoarea. Diseară, Luna ajunge în casa comunicării, sprijinindu-te în orice discuţie ai purta cu cei din jur.

HOROSCOP 17 IANUARIE BALANŢĂ

În ceea ce te priveşte, se anunţă o atmosferă încărcată în raport cu familia, dar mai exact cu părinţii. Ceva din atitudinea lor te supără destul de tare sau poate că li se întâmplă lucruri asupra cărora nu ai niciun control. Evită subiectele care pot scoate la iveală incompatibilităţi de viziune între voi, iar dacă au o problemă de sănătate sau de altă natură, încearcă să le oferi o mână de ajutor şi caută-i ceva mai des. Diseară, Luna ajunge în casa banilor, aducând oportunităţi de a-ţi suplimenta salariul sau de a valorifica unele economii realizate cândva în ultima vreme.

HOROSCOP 17 IANUARIE SCORPION

Nu te numeri printre norocoşii(oasele) care au parte de o zi liniştită, fără evenimente majore la serviciu. S-ar putea să se nască discuţii în contradictoriu la birou între tine şi unii colegi de muncă sau te pomeneşti că se defectează un aparat de la birou de care ai fi avut mare nevoie. La fel de posibil este să trimiţi un e-mail unui destinatar greşit şi nepotrivit pe deasupra ori să te cuprindă emoţiile într-un moment când ar trebui să te stăpâneşti eficient. Norocul ţi se schimbă diseară când Luna ajunge în semnul naşterii tale şi îţi schimbă starea de spirit.

HOROSCOP 17 IANUARIE SĂGETĂTOR

Aceasta este o zi în care trebuie să ai mare grijă unde îţi direcţionezi fondurile. Aşadar, astrele nu recomandă investiţiile în proiecte mari, care necesită resurse pe măsură. Acest avertisment se aplică mai ales în cazul acelor nativi(e) care sunt solicitaţi(te) pentru un împrumut sau un ajutor financiar în privinţa unui proiect la care nu au contribuit şi pe care nu au puterea să îl schimbe. Riscurile sunt prea mari şi s-ar putea să te alegi cu o pagubă. Diseară, Luna poposeşte în casa subconştientului, prilej bun să îţi oferi timp ţie, fie că te uiţi la televizor sau citeşti.

HOROSCOP 17 IANUARIE CAPRICORN

Nu se întrevede o zi prea plăcută la birou. Tensiunea pluteşte în atmosferă într-un strat într-atât de gros încât cu greu se mai înţelege om cu om. Astfel, nu este de mirare dacă rişti ca tu şi şefii să vă aruncaţi unele replici nu tocmai prietenoase. Este clar că acest lucru se datorează oboselii acumulate la fiecare dintre voi, dar stresul nu ar trebui să te aducă în situaţia de a adopta o astfel de atitudine în raport cu ei. Spre seară, Luna intră în casa vieţii sociale, ceea ce înseamnă că astrele favorizează planurile de weekend cu prietenii apropiaţi.

HOROSCOP 17 IANUARIE VĂRSĂTOR

Nu pari a fi într-o dispoziţie bună astăzi. Este greu de spus însă dacă această stare de spirit se datorează unor situaţii cu care te confrunţi acum sau altor factori care ţin mai degrabă de starea universului tău interior. În astfel de circumstanţe, faci mai mult rău decât bine dacă te expui unor medii sau persoane care rulează acelaşi tip de energii. Caută deci compania oamenilor veseli, care te pot molipsi cu optimismul lor. Spre seară, Luna trece în casa carierei, dându-ţi teme de reflecţie cu caracter profesional pentru finalul acestei săptămâni. Aplică-le începând de luni şi vezi ce iese.

HOROSCOP 17 IANUARIE PEŞTI

În cazul tău, ziua de vineri poate veni la pachet cu unele temeri în legătură cu modul în care evoluează unele prietenii sau planuri de viitor. Este clar că ceva nu merge bine acum şi ţi-e frică de faptul că situaţia ar putea escala periculos în viitor. Dacă este în puterea ta să faci ceva pentru ca scenariul să se schimbe în bine, ia taurul de coarne, vorbeşte pe şleau şi fă schimbările care se impun. Pot fi dureroase la început, dar necesare pentru viitor. Diseară, Luna ajunge în casa filozofiei de viaţă, ajutându-te să gândeşti un plan de acţiune.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici