HOROSCOP 21 MARTIE 2020: Zodiile aflate în pericol. Nativii care ar putea pierde controlul în unele situaţii

Luna iniţiază astăzi o conjuncţie cu Mercur în Peşti, fapt pentru care zodiile de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) au parte de o zi de sâmbătă liniştită. Unii nativi ai semnelor Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) s-ar putea întâlni totuşi cu situaţii în care simt că nu deţin controlul.

3082 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 21 MARTIE 2020: Zodiile aflate în pericol. Nativii care ar putea pierde controlul în unele situaţii

Sursa: Profimedia Images

HOROSCOP 21 MARTIE BERBEC

Sâmbăta aceasta te surprinde într-o dispoziţie relativ bună, dar mai înclinată către lenevit decât spre odihnă activă. Profită aşadar de contextul astral al acestei zile pentru a sta mai mult pe acasă, relaxându-te citind o carte, vizionând nişte filme sau petrecând timp de calitate alături de cei dragi. Lasă pe altcândva ieşirile în oraş pentru că s-ar putea să nu îţi cadă prea bine astăzi. N-au intrat zilele în sac şi le poţi face altcândva.

HOROSCOP 21 MARTIE TAUR

Tu, pe de altă parte, eşti în dispoziţia tocmai bună pentru a ieşi la un bruch cu prietenii sau pentru a merge în vizită la o persoană din gaşca ta. Îţi cade bine să te vezi cu ei sau măcar cu cel care îţi este cel mai apropiat. Aveţi multe să vă vorbiţi pentru că a trecut peste voi o săptămână în care ai avut parte de tot felul de evenimente cu impact emoţional puternic.

HOROSCOP 21 MARTIE GEMENI

Dacă sâmbăta aceasta te surprinde la serviciu, astrele te sprijină să ai parte de o zi lucrătoare nu prea dificilă. Comunici bine cu superiorii şi părerile tale sunt atent ascultate. În cazul altor nativi(e), această zi presupune apariţia la un evenimente oficial, în cadrul căruia vor cunoaşte unele persoane importante. Dacă îţi joci cărţile bine, ai putea pune bazele unor relaţii lucrative pe termen lung pentru tine. Încearcă aşadar să laşi o impresie foarte bună.

HOROSCOP 21 MARTIE RAC

În cazul tău, ar fi indicate astăzi călătoriile, cu cât mai departe, cu atât mai bine. Dar având în vedere contextul actual, la fel de bine vei petrece ziua şi dacă faci alte lucruri mai puţin riscante care îţi hrănesc mintea şi spiritul. Alţii(tele) nativi(e) se bucură astăzi de vizite din partea unor apropiaţi relocaţi undeva departe. Nu este cazul să te alarmezi, dar ia-ţi totuşi unele măsuri de precauţie. Trăim vremuri tulburi perioada aceasta.

HOROSCOP 21 MARTIE LEU

Aceasta este o zi perfectă pentru a o petrece cu partenerul de viaţă, cu atât mai mult dacă nu aţi avut timp doar pentru voi doi în ultima perioadă. Tot astăzi aţi putea da de capăt unor probleme financiare care vă priveau pe amândoi. Sau poate că dezbateţi destinaţia unor investiţii la care vă gândiţi de mult, dar pe care încă nu le-aţi pus în practică. Astrele vă susţin în toate aceste demersuri foarte importante.

HOROSCOP 21 MARTIE FECIOARĂ

Şi în cazul tău se arată o zi numai bună pentru a-ţi face planuri cu persoana iubită. Indiferent ce veţi alege să faceţi, faptul că vă înţelegeţi bine vă uşurează atât decizia cu privire la activităţile de astăzi, cât şi eventualele discuţii pe seama unor subiecte mai sensibile. În cazul în care nu eşti implicat(ă) într-o relaţie, dar ai pus ochii pe cineva, nu ar fi rău să îi propui să ieşiţi la o întâlnire.

HOROSCOP 21 MARTIE BALANŢĂ

În cazul în care lucrezi astăzi, de acasă ori la serviciu, ţine cont că dai dovadă de randament doar în cazul activităţilor profesionale care te inspiră într-un fel sau altul. Găseşte o metodă de a te ocupa de astfel de sarcini în această sâmbătă. Pe de altă parte, sistemul tău imunitar poate fi destul de vulnerabil, motiv pentru care ar fi de dorit să te protejezi mai mult împotriva potenţialelor ameninţări la adresa sănătăţii tale.

HOROSCOP 21 MARTIE SCORPION

Dacă nu ţi-ai făcut planuri pentru această zi de sâmbătă, află că astrele favorizează, în cazul tău, activităţile cu persoana iubită şi/ sau copiii. Orice preocupare care vă aduce mai aproape prin intermediul hobby-urilor comune este una cu care nu vei da greş. Dacă încă nu le-aţi descoperit, iată oportunitatea perfectă să le prezinţi câteva din preocupările tale de timp liber. Iar dacă îţi place cineva, dă-i de înţeles acest lucru, nu mai aştepta aiurea.

HOROSCOP 21 MARTIE SĂGETĂTOR

Te înţelegi foarte bine cu cei din familie astăzi, dar mai ales cu rudele cu care găseşti mereu subiecte pe marginea cărora puteţi dezbate ore în şir. Acest lucru nu înseamnă că au dispărut diferenţele dintre voi, ci mai degrabă că puteţi vedea dincolo de ele. Acesta este un prilej mai mult decât bun să exploraţi asemănările dintre sistemele voastre de valori, principii şi credinţe. Cu siguranţă există şi doar trebuie să le cauţi atent.

HOROSCOP 21 MARTIE CAPRICORN

Eşti de pus pe rană astăzi. Cuvintele tale merg direct la suflet şi ştii când este cazul să te opreşti din vorbit pentru a-l asculta pe cel de lângă tine. Acum este momentul perfect să deschizi un subiect tabu cu cineva drag. Aveţi nevoie de multă vreme să vorbiţi pe acea temă, iar astăzi şansele sunt reduse ca discuţia să devieze pe o traiectorie conflictuală. Profită aşadar de ocazie pentru a împărtăşi ceea ce simţi.

HOROSCOP 21 MARTIE VĂRSĂTOR

Modul în care îţi gestionezi astăzi bugetul ar putea fi destul de neglijent, dar acest lucru nu se datorează faptului că-ţi supralicitezi posibilităţile financiare. Mai degrabă are legătură cu faptul că te laşi dus(ă) de val. Evită orice astfel de manifestări instruind pe cineva apropiat în care ai încredere să te oprească atunci când consideră că ai sărit calul sau te apropii periculos de a cheltui o sumă prea mare. Te vei bucura mai târziu.

HOROSCOP 21 MARTIE PEŞTI

Debordezi de romantism astăzi şi laşi tuturor cu care intri în contact un zâmbet larg pe buze. În acelaşi timp însă, te emoţionezi mai uşor în raport cu unele situaţii, iar cei(le) care vor să profite de pe urma ta s-ar putea folosi de acest lucru. Ai grijă aşadar cu cine te întreţii astăzi şi caută să eviţi situaţii complicate. Intenţiile tale sunt bune, dar s-ar putea să ieşi şifonat(ă) dacă o cauţi cu lumânarea.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici