HOROSCOP 23 IANUARIE 2020: Zodiile care se bucură de o zi în care toate planurile merg ca pe roate

HOROSCOP 23 IANUARIE 2020. În prima parte a acestei zile, Luna formează o conjuncţie cu Jupiter în Capricorn, indiciu că semnele de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) se bucură de o dimineaţă în care toate planurile lor merg ca pe roate.

9396 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 23 IANUARIE 2020: Zodiile care se bucură de o zi în care toate planurile merg ca pe roate

HOROSCOP 23 IANUARIE 2020

Spre seară, Soarele din Vărsător aderă la un aspect disonant de careu cu Uranus din Taur, semn că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) sunt provocate să se adapteze din mers la schimbare.

HOROSCOP 23 IANUARIE BERBEC

Randamentul tău se menţine şi astăzi la cote destul de ridicate, dar spre deosebire de ieri, şansele sunt mai ridicate astăzi să nu iei cele mai bune decizii în plan financiar, mai ales cât este vorba de investiţii. Aşadar, există riscul să îţi direcţionezi o bună parte din resurse către proiecte care nu îţi oferă nicio garanţie. Nu îi permite prieteniei care te leagă de anumite persoane să îţi înceţoşeze raţiunea şi să te aducă în pragul unor pagube din care o să-ţi revii cu greu mai încolo. Gândeşte-te bine dacă ar fi indicat să manevrezi astăzi sume mai mari.

HOROSCOP 23 IANUARIE TAUR

Eşti într-o formă destul de bună astăzi, semn că se menţin tendinţele de ieri din acest punct de vedere, dar există riscul ca, pe seară, să îţi piară starea de spirit pozitivă. Acest lucru se datorează unor discuţii în contradictoriu cu persoanele cu care derulezi afaceri sau cu cel(a) cu care formezi un cuplu. Cu toţii aveţi personalităţi foarte puternice care vă împiedică uneori să ajungeţi la un armistiţiu. Aceasta este una din zilele în care trebuie să lăsaţi de la voi pentru ca lucrurile să nu evolueze în direcţia greşită. Altfel, totul poate ajunge să culmineze cu un conflict.

HOROSCOP 23 IANUARIE GEMENI

Dacă activezi în cadrul unui parteneriat sau tu şi partenerul ţineţi banii la comun, s-ar putea ca astăzi să nu vă fie greu să vă puneţi de acord dacă ar fi oportun să investiţi o parte din resursele deţinute împreună. Aşadar, finanţele nu vor constitui un subiect spinos, în raport de care să vă fie greu să ajungeţi la un consens. Există însă alţi factori perturbatori care îţi pun la încercare răbdarea şi profesionalismul. Este vorba despre o serie de urgenţe şi decalaje la serviciu, care riscă să te aducă în pragul exasperării dacă nu ai grijă cum le gestionezi.

HOROSCOP 23 IANUARIE RAC

În prima parte a zilei, te înţelegi bine cu partenerul şi comunicaţi eficient pe diverse teme importante de pe agenda zilei, dar s-ar putea ca, spre seară, să se schimbe placa. Ceva din comportamentul persoanei iubite îţi ridică suspiciuni cu privire la loialitatea sa. Nu simţi că mai investeşte la fel de mult ca în trecut în relaţia de cuplu, iar toate aceste îndoieli riscă să vă aducă în punctul în care conflictul este inevitabil. În loc s-o iei pe această rută, mai bine încerci să lămureşti ceea ce se întâmplă cu cel drag. Poate nu-i vorba de ceva serios.

HOROSCOP 23 IANUARIE LEU

Lucrezi şi astăzi din greu la serviciu, iar rezultatele nu întârzie să apară. Dar odată ce ajungi acasă, există posibilitatea să nu te bucuri de privilegiul unei seri petrecute în linişte alături de cei dragi. Partenerul ar putea avea ceva să îţi reproşeze în legătură cu nivelul de implicare de care ai dat dovadă în ultimele zile pe plan casnic sau domestic. O bună parte din energia ta s-a îndreptat acum în direcţia locului de muncă, ceea ce înseamnă că poate ai neglijat într-o anumită măsură ceea ce aveai de făcut în familie sau în gospodărie. Încearcă să te revanşezi.

HOROSCOP 23 IANUARIE FECIOARĂ

Eşti creativ(ă) şi debordezi de inspiraţie în prima parte a zilei, semn că lucrezi cu drag şi spor în cadrul acelor sarcini de serviciu care îţi pun mintea la contribuţie şi care te provoacă să te foloseşti de abilităţile tale vocaţionale. Tot atunci, dacă eşti liber(ă), se recomandă să petreci mai mult timp cu copiii, partenerul sau cu persoana pe care încerci să o cucereşti. Atitudinea veselă şi deschisă te va ajuta să construieşti momente memorabile alături de ei. Unele urgenţe sau decalaje ar putea face ca unii(ele) nativi(e) ai(le) acestui semn să stea peste program la muncă-n această seară.

HOROSCOP 23 IANUARIE BALANŢĂ

Familia şi gospodăria rămân centrul tău de interes şi astăzi, dar ai grijă pentru că ele se pot transforma într-o sursă de slăbiciuni. S-ar putea să ajungi în situaţia de a-ţi fi dificil să îi refuzi pe partener sau copii atunci când vezi că şi-ar dori să le achiziţionezi ceva care costă mai mult decât ar fi înţelept să cheltuieşti. Aşadar, s-ar putea să ajungi în situaţia în care cedezi şi intri în banii alocaţi pentru weekend pentru a le face hatârul. Ori poate nu ai de ales şi trebuie s-o faci pentru că se apropie aniversarea unuia intre ei.

HOROSCOP 23 IANUARIE SCORPION

Eşti comunicativ(ă) şi te faci uşor plăcut(ă) de toţi cei din jur, indiciu cum că faci o treabă la fel de bună ca ieri în această direcţie. S-ar putea însă ca lucrurile să nu meargă la fel de bine în raport cu unii membri ai familiei. Carisma şi abilităţile tale de relaţionare cu ceilalţi, aşa potenţate cum sunt ele acum, nu fac faţă diferenţelor voastre de mentalitate. Indicat ar fi să nu iei asta drept un afront personal. Este o realitate pe care trebuie să o tratezi ca atare şi să înveţi să lucrezi cu ea cât de bine poţi.

HOROSCOP 23 IANUARIE SĂGETĂTOR

Se menţin şi astăzi pronosticurile bune în plan financiar, în sensul că te întâlneşti şi pe parcursul acestei zile cu oportunităţi de a-ţi consolida situaţia materială. S-ar părea totuşi că nu se face primăvară prin simpla intervenţie a lor. O veste mai puţin proastă, o vorbă aleasă neinspirat sau un gest pe care îl consideri deplasat riscă să-ţi strice ziua, amintindu-ţi de momente nu prea plăcute din trecut. Încearcă să treci aceste senzaţii prin filtrul raţiunii, căci există posibilitatea ca ele să nu fie altceva decât unele asocieri greşite. Analizează atent prin ce treci şi vezi dacă există asemănări reale.

HOROSCOP 23 IANUARIE CAPRICORN

Per ansamblu, starea ta de spirit de astăzi este una bună. Te simţi bine în pielea ta, iar acest lucru este evident pentru toată lumea. Chiar şi aşa, asta nu înseamnă că nu te confrunţi şi tu cu unele probleme: ar putea fi vorba, de exemplu, despre unele răsfăţuri pe care ţi le-ai dori, dar nu ţi le permiţi ori despre anumite relaţii sau proiecte care necesită investiţii care te-ar destabiliza acum pe plan economic. În situaţii ca acestea, este foarte important să nu îţi pierzi calmul. Ai nevoie de o minte limpede pentru a descoperi cele mai bune soluţii.

HOROSCOP 23 IANUARIE VĂRSĂTOR

Nu se poate spune că eşti într-o formă mentală care lasă de dorit, dar nici nu eşti în apele tale. Până spre seară, când riscă să apară unele tensiuni între tine şi unii membri ai familiei, s-ar putea să cooperezi bine cu această dispoziţie în care te afli, dar odată ce se dă startul unor schimburi de replici acide cu cei dragi, s-ar putea să le resimţi efectul mai puternic decât de obicei. Este important aşadar să cultivi un climat armonios între tine şi membrii familiei, din dorinţa autoconservării dacă nu pentru a consolida relaţiile amiabile cu anumite rude apropiate.

HOROSCOP 23 IANUARIE PEŞTI

Prima parte a acestei zile te găseşte cu gândul aţintit către viitor şi preocupat(ă) de modul în care evoluează unele relaţii în care ţi-ai pus multe speranţe. S-ar putea însă, ca de la orele amiezii încolo, să îţi mai pierzi din avânt. Aspectele astrale care se formează spre seară te predispun la o stare mai degrabă melancolică decât orientată către oportunităţile zilei de mâine. Privind retrospectiv, este normal să constaţi că ai fi acţionat altfel în anumite situaţii, dar încearcă să nu îţi pierzi vremea gândindu-te la ce-ar fi fost dacă ai fi luat-o pe alt drum. Nu-i deloc productiv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici