HOROSCOP 24 IANUARIE 2020: Zodiile care se bucură astăzi de noi începuturi în plan sentimental şi financiar

HOROSCOP 24 IANUARIE 2020. Astăzi se formează fenomenul de Luna Nouă în semnul Vărsătorului, lunaţie pe care o resimt cel mai puternic zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător). Lor le oferă Universul oportunitatea unor noi începuturi în plan sentimental, financiar şi profesional.

6325 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 24 IANUARIE 2020: Zodiile care se bucură astăzi de noi începuturi în plan sentimental şi financiar

HOROSCOP 24 IANUARIE 2020

Zodiile Fixe au parte astăzi de noi începuturi în plan sentimental, financiar şi profesional.

HOROSCOP 24 IANUARIE BERBEC

Luna Nouă de vinerea aceasta ocupă casa proiectelor şi a vieţii sociale din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că se întrevede un nou început într-unul din aceste sectoare, dacă nu chiar în amândouă. Aşadar, profită de acest context astral pentru a accepta invitaţia la evenimente care te-ar putea aduce în contact cu persoane cu care împărtăşeşti idealuri şi viziuni. De asemenea, nu ar strica să faci în aşa fel încât, la un moment dat pe parcursul zilelor următoare, să dai drumul acelor iniţiative la care lucrezi de ceva timp încoace. Debutul lor în această perioadă este unul cu noroc.

HOROSCOP 24 IANUARIE TAUR 

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa carierei din horoscopul tău general, semnalând începutul unei perioade de succese în plan profesional. Această lunaţie îţi transmite faptul că a venit momentul să schimbi ceva la strategia de marketing personal la locul de muncă. În cazul în care nu ai fost deschis(ă) la viziuni şi abordări noi, poate nu ar fi rău să experimentezi mai mult la acest capitol. Şefii se aşteaptă de la tine să ţii pasul cu ultimele tehnologii şi tehnici din domeniu, deci caută să le demonstrezi faptul că nu te-ai culcat pe-o ureche, refuzând să ţii pasul.

HOROSCOP 24 IANUARIE GEMENI

Luna Nouă de azi se desăvârşeşte în casa călătoriilor şi a studiilor din horoscopul tău general, dând startul unei perioade de câteva zile în care deplasările pe distanţe relativ mari, interacţiunile cu persoane în etate şi/ sau din alte culturi ori alte experienţe care implică să îţi deschizi orizonturile te ajută să îţi înnoieşti filozofia de viaţă. În ultima vreme, au avut loc în viaţa ta evenimente din care nu ai extras încă cele mai importante lecţii pentru viitor, iar acest eveniment astral caută să-ţi vină într-ajutor din acest punct de vedere. Introdu aceste învăţăminte în sistemul tău de referinţă.

HOROSCOP 24 IANUARIE RAC

Luna Nouă de vinerea aceasta se formează în casa banilor şi a bunurilor deţinute şi/ sau câştigate în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri, ceea ce înseamnă că nu lipsesc în perioada următoare oportunităţile de a vă suplimenta resursele comune şi/ sau de a valorifica unele economii pe care le-aţi realizat împreună. Secretul succesului este acela de a lăsa orgoliile deoparte şi de a vă provoca unul pe celălalt să vă deschideţi mintea către mijloace inedite de a vă spori finanţele pe care le-aţi dobândit împreună sau pe care aveţi şansa de a le câştiga în curând.

HOROSCOP 24 IANUARIE LEU

Luna Nouă de azi vine la pachet cu veşti bune pentru nativii(ele) acestui semn care căutau să se aşeze la casa lor. Nu este exclus să apară cineva nou în peisaj sau să primească semnalele dorite din partea acelei persoane după care li s-au aprin călcâiele acum ceva vreme. Aşadar, se prea poate ca zilele acestea să se închege o poveste de iubire cu potenţial. În cazul în care ai întâlnit deja omul potrivit, află că acest eveniment astral vă poate ajuta să formaţi o echipă mai puternică, tolerând mai uşor diferenţele de mentalitate care altfel ar fi produs scântei.

HOROSCOP 24 IANUARIE FECIOARĂ

Luna Nouă de astăzi ocupă casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, prilej numai bun să implementezi, începând cu această lunaţie, noi obiceiuri în plan personal şi profesional. Pe de-o parte, ai putea încerca să aduci unele ajustări necesare stilului de viaţă şi alimentaţie, astfel încât să te ţină bateriile în perioada aglomerată ce se întrevede la orizont. Pe de altă parte, poţi adopta noi tehnici şi metode de lucru, care să te ajute să îţi foloseşti inteligent timpul petrecut la serviciu. În felul acesta, randamentul nu îţi va mai fi afectat negativ de neplăcerile medicale şi viceversa.

HOROSCOP 24 IANUARIE BALANŢĂ

Luna Nouă de vinerea aceasta se perfectează în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, indiciu cum că burlacii(ăciţele) acestui semn nu vor duce lipsă de ocazii de flirt şi atenţie din partea admiratorilor(oarelor). În cazul în care ai găsit deja persoana potrivită, foloseşte-te de acest eveniment astral pentru a recupera spontaneitatea în cuplu. Încurajează-l aşadar pe partener să se deschidă la experienţe noi, care altfel l-ar fi speriat destul de mult. Pentru alţi(te) nativi(e), această lunaţie poate aduce vestea bună a măririi familiei sau realizează în sfârşit că sunt pregătiţi(te) să înceapă acest nou capitol de viaţă.

HOROSCOP 24 IANUARIE SCORPION

Cu Luna Nouă în casa familiei, centrul tău de interes ar trebui să fie cei dragi. Profită de această lunaţie pentru a-ţi pune sub lupă comportamentele faţă de ei. Observă-le la rece şi vezi care sunt acelea dintre ele care nu au obţinut reacţia scontată din partea celor dragi. Ţine însă cont de faptul că acest eveniment astral vine şi cu o lecţie importantă pentru tine; este vorba despre toleranţă, pe care trebuie s-o afişezi în raport cu diferenţele de mentalitate dintre tine şi apropiaţi. Până la urmă, ele sunt cele care vă ajută să învăţaţi unul de la celălalt.

HOROSCOP 24 IANUARIE SĂGETĂTOR

Luna Nouă de astăzi se desăvârşeşte în casa comunicării din horoscopul tău general, deschizând o perioadă de câteva zile în care depinzi foarte mult de capacitatea ta de a interacţiona eficient cu ceilalţi. Cum s-ar spune, eşti la mâna abilităţii tale de a te exprima clar şi concis, într-un mod care nu lasă loc echivocului. Premisele sunt bune în acest sens: ştii să îi insufleţeşti pe ceilalţi şi să îi aduni în jurul unei idei, ceea ce te ajută să te remarci indiferent de contextul în care-ţi verbalizezi ideile. Ai multe de oferit şi se vede mai bine ca oricând.

HOROSCOP 24 IANUARIE CAPRICORN

Luna Nouă de vinerea aceasta se formează în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, anunţând debutul unei perioade de câteva zile în care te preocupă situaţia ta materială mai mult decât de obicei. Pentru a-ţi suplimenta resursele, este nevoie să gândeşti dincolo de limitele convenţionalului şi să cauţi oportunităţi de rotunjire a veniturilor acolo unde, de regulă, nu încerci să le descoperi. Străduieşte-te aşadar să te uiţi mai atent în jurul tău şi nu va dura mult până când vei repera surse de valorificare a unor economii sau alte mijloace de a-ţi spori bugetul din aceste zile.

HOROSCOP 24 IANUARIE VĂRSĂTOR

În cazul tău, Luna Nouă de astăzi ocupă tocmai semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că, prin intermediul acestei lunaţii, şarmul şi carisma ta se potenţează văzând cu ochii. În felul acesta, te bucuri de mai popularitate şi ai mai multă încredere în tine atunci când interacţionezi cu alte persoane. În cazul în care simţi nevoia de nou, foloseşte-te de acest prilej pentru a-ţi face o schimbare de look sau pentru a-ţi înnoi garderoba. Mici şi aparent neimportante ajustări de imagine ca acestea te ajută să-ţi consolidezi încrederea în forţele proprii şi să priveşti cu mai mult optimism către viitor.

HOROSCOP 24 IANUARIE PEŞTI

Luna Nouă de azi se perfectează în casa subconştientului din horoscopul tău general, iar acest lucru anunţă o perioadă de intense căutări interioare. Lunaţia aceasta vine să-ţi aducă aminte că trebuie să cultivi ceea ce te diferenţiază de cei din jur. Este normal să râvneşti acceptare şi să îţi doreşti să fii asimilat(ă) grupului din care fac parte cei importanţi pentru tine, dar nu uita să celebrezi ce te face să te distingi de ei. Nu uita, de asemenea, să dai dovadă de naturaleţe, chiar cu riscul ca autenticitatea ta să alunge unele persoane care nu merită de lângă tine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici