HOROSCOP 25 noiembrie 2019: Zodiile care vor avea parte de o zi productivă la serviciu

Săptămâna se deschide cu conjuncţia şi cu aspectul armonios de trigon pe care le trasează Luna din Scorpion lui Mercur din acelaşi semn şi Neptun retrograd din Peşti. Zodiile de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) se bucură astăzi de o intuiţie foarte pronunţată.

15996 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 25 noiembrie 2019: Zodiile care vor avea parte de o zi productivă la serviciu

HOROSCOP 22 noiembrie 2019

BERBEC

Începutul acestei săptămâni te surprinde într-o dispoziţie destul de retrasă. Cu toate că astfel de stări de spirit nu îţi sunt neapărat familiare, nu înseamnă neapărat că nu îţi cade bine să te întorci spre interior uneori, mai ales dacă ai trecut prin multe lucruri în ultima vreme. Ai nevoie să procesezi ce ţi s-a întâmplat şi să vezi cum te-au afectat aceste evenimente. Cu siguranţă poţi trage o mulţime de învăţăminte de pe urma lor. Cred că cea mai importantă lecţie ar fi aceea de a asculta mai des de acum ce-ţi spune primul instinct şi vocea ta interioară.

TAUR

Universul lucrează într-o manieră misterioasă astăzi, aducându-te în contact cu unele persoane cu care vei lega o conexiune extrem de rapid. În cazul anumitor nativi(e), ar putea fi vorba despre relaţii profesionale, iar în cazul altora de prietenii sau chiar de o poveste de dragoste. Ceea ce pare că ai în comun cu aceste persoane este faptul că vibraţi pe o frecvenţă comun, comunicând din priviri şi înţelegându-vă la un nivel mai profund decât cu restul oamenilor. Aceste persoane pot avea un impact pozitiv asupra viitorului tău, fapt pentru care ar fi indicat să investeşti mai mult în relaţia voastră.

GEMENI

Lunea aceasta se arată a fi una în care nu duci lipsă de productivitate la serviciu. Nivelul de randament de care dai dovadă este foarte ridicat pentru începutul săptămânii, prilej numai bun să te ocupi azi de cele mai solicitante activităţi de pe agenda acestor zile. Ţine cont însă că ai tendinţa să te implici la un nivel profund în tot ceea ce faci; pe de-o parte, acesta este un lucru bun pentru că îţi conferă un plus de ambiţie şi perseverenţă, dar pe de altă parte, s-ar putea să accepţi mai greu că nu poţi schimba defel unele lucruri

RAC

Te trezeşti inspirat(ă) şi entuziast(ă) astăzi şi se vede că eşti pus(ă) pe fapte mari. Dar pare că, în drumul către obiectivele pe care ţi le-ai propus, nu o vei lua pe cărări bătătorite: te tentează să încerci tehnici de lucru noi, mai ales în cazul acelor procese pe care le cunoşti deja prea bine şi unde ai dat de plictiseală. Cei(le) care lucrează în domenii de activitate creativă se bucură de prezenţa muzei, care le aduce tot felul de idei originale, la care altfel nu s-ar fi gândit. În plan sentimental, compatibilitatea intelectuală dintre tine şi partener face diferenţa.

LEU

Nativii(ele) acestei zodii care au trecut printr-o perioadă mai dificilă la nivel familial se bucură astăzi de un deznodământ fericit pe acest plan. Simt că li s-a luat o piatră de pe inimă şi că au navigat cu succes un episod care putea să îşi lase amprenta decisiv asupra relaţiei cu cei dragi. Îşi dau seama aşadar că sângele apă nu se face şi că ei/le şi apropiaţii sunt mai puternici decât şi-ar fi imaginat. Iată un moment numai bun să îţi propui să petreci mai mult timp cu membrii familiei. Aveţi nevoie de astfel de momente de calitate împreună.

FECIOARĂ

Pe fondul astral de astăzi, abilităţile tale de comunicare şi socializare sunt potenţate vizibil, dar conexiunea cu ceilalţi nu se realizează doar la nivel verbal, ci mai ales pe plan sufletesc, dincolo de cuvinte. Încearcă aşadar (şi vei reuşi) să citeşti printre rânduri şi să vezi cu exactitate ce se aşteaptă de la tine. Sunt multe lucruri care îi scapă urechii, dar nu primului instinct, aşa că străduieşte-te să îi asculţi activ pe cei cu care vorbeşti astăzi, indiferent că vin din mediul profesional sau din familie. Ţi-ai putea da seama de lucruri la care nici nu te-ai fi gândit.

BALANŢĂ

Se anunţă azi o zi bună atât în plan profesional, cât şi financiar, mai ales dacă ai depus eforturi vizibile în primul sector. S-ar putea, de exemplu, ca realizările sau inovaţiile cu care ai venit în carieră să fie recompensate astăzi cu un bonus. Ori poate că te califici pentru o primă pentru că ai reuşit să închei un contract avantajos sau ţi-ai depăşit norma pe luna aceasta sau cea care tocmai a trecut. Eşti pe drumul cel bun din acest punct de vedere şi trebuie să profiţi de acest avânt prin toate mijloacele pe care le ai la dispoziţie.

SCORPION

Şi tu te numeri printre nativii(ele) acelor zodii care se bucură astăzi de un nivel crescut de creativitate, pe care o poţi folosi deopotrivă în activităţile de la serviciu şi în preocupările personale. În plus, ţie nu îţi lipsesc azi nici şarmul, nici carisma, semn că s-ar putea să atragi atenţia unor persoane interesante dacă îţi faci timp să ieşi în oraş. Iar dacă dai semne că eşti disponibil(ă), nu este exclus să apară şi ocaziile de a flirta. În cazul în care eşti implicat(ă) deja într-o relaţie, foloseşte-te de acest prilej pentru a-i propune un program mai special partenerului.

SĂGETĂTOR

În cazul tău, este vorba despre o zi de luni în care nu dai dovadă de prea multă efervescenţă. Acest lucru nu este însă echivalent cu faptul că ai parte de o zi mai puţin reuşită; înseamnă doar că apreciezi mai mult liniştea decât forfota, că eşti mai aşezat(ă) decât de obicei şi mai conştient(ă) de ceea ce simţi decât în mod normal. Aceasta este una dintre acele zile în care te conectezi mai lesne cu nevoile tale, fizice şi sufleteşti. Dedică-ţi timp lecturii, momentelor cu familia şi oricăror alte preocupări care îţi dau răgazul unui moment de respiro binevenit.

CAPRICORN

Prima zi a acestei săptămâni te aduce în contact cu persoane extrem de compatibile cu tine în ceea ce priveşte planurile de viitor şi viziunile în general. Nu este de mirare aşadar dacă îţi devin repede prieteni sau chiar te gândeşti ca, pe viitor, să puneţi bazele unor proiecte împreună, care urmăresc idealuri comune. Până atunci însă, te bucuri de efectul pozitiv pe care îl au asupra ta. Simţi într-adevăr că au adus cu ei vântul unei schimbări în bine în viaţa ta. Perspectivele lor îţi oferă unghiuri noi de observaţie ale unor chestiuni de maxim interes în viaţa ta.

VĂRSĂTOR

Te bucuri astăzi de spor la serviciu şi de şanse reale de câştig. În cazul anumitor nativi(e) ai(le) acestui semn, poate fi vorba chiar de o încununare a realizărilor în plan profesional prin intermediul unei promovări sau al unei măriri salariale. În alte cazuri, cei(le) născuţi(te) în această zodie primesc sarcini de serviciu care le oferă oportunitatea să dobândescă un bonus semnificativ odată ce le duc la bun sfârşit. Aşadar, nu numai că dau dovadă de un nivel crescut de productivitate, dar reuşesc, de asemenea, să fie şi remuneraţi(te) pe măsura eforturilor întreprinse pentru a-ţi atinge obiectivele pe acest plan.

PEŞTI

Eşti astăzi printre nativii(ele) zodiilor care au parte astăzi de o dispoziţie mentală la înălţime. Marele tău noroc este acela de a fi capabil(ă), mai mult azi ca de obicei, de a vedea partea plină a paharului, ceea ce te ajută să te adaptezi fără prea multe probleme urgenţelor şi schimbărilor de plan care ar putea avea loc. De sprijin din partea astrelor se bucur(ă) şi aceia care intră astăzi în contact cu instituţiile statului în vederea obţinerii unor aprobări sau care pleacă în călătorii importante, la distanţe apreciabile de casă. Examenele sau cursurile intră şi ele sub ocrotirea planetelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici