HOROSCOP 26 noiembrie 2019: Zodiile care astăzi se vor bucura de mult succes şi armonie în tot ce întreprind

Astăzi au loc două evenimente astrale foarte importante: Luna Nouă din Săgetător, care le oferă zodiilor de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător) spontaneitate şi curaj şi intrarea lui Venus în Capricorn, tranzit care o ţine până în 20 decembrie şi care conferă fler în relaţii semnelor de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn).

6324 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 26 noiembrie 2019: Zodiile care astăzi se vor bucura de mult succes şi armonie în tot ce întreprind

HOROSCOP 26 noiembrie 2019

Berbec

Luna Nouă de astăzi marchează debutul unei perioade în care ar trebui să te preocupe mai mult dezvoltarea personală şi profesională. Ar putea apărea aşadar oferte de cursuri, seminare sau deplasări în străinătate sau la mare distanţă de casă care te pot ajuta să cunoşti persoane de la care ai multe de învăţat sau să accesezi informaţii de pe urma cărora vei avea mult de câştigat. Tot astăzi, Venus intră în casa carierei, ceea ce înseamnă că se formează climatul astral potrivit pentru a te apropia mai mult de superiori sau pentru a remedia situaţii care produceau tensiune între voi.

Taur

Luna Nouă care se perfectează azi îţi indică faptul că se anunţă o perioadă de câteva zile în care se înmulţesc oportunităţile de suplimentare a resurselor pe care le deţii şi/ sau le-ai câştigat în asociere cu partenerul de viaţă ori afaceri. Poate fi vorba de şanse de câştig mai mare în raport cu ei ori reuşiţi să investiţi o parte din economiile pe care le-aţi realizat împreună. Tot pe parcursul zilei de azi, Venus ajunge în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că evenimentele din următoarea perioadă îţi vor oferi lecţii de viaţă importante.

Gemeni

Luna Nouă se desăvârşeşte astăzi în casa parteneriatelor, ceea ce înseamnă că perioada imediat următoare este una în care relaţiile importante pentru tine - cea cu persoana iubită, respectiv cu asociatul(a) - trec printr-un proces de înnoire şi de maturizare. Tot astăzi, Venus îşi schimbă semnul, ajungând în zodia asociată banilor şi bunurilor pe care le împarţi cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri. Acest ingres face referire la faptul că apar mai multe oportunităţi de rotunjire a resurselor deţinute împreună sau de a valorifica prin investiţii o serie de economii la care aţi pus cu toţii umărul în ultima perioadă.

Rac

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa muncii din horoscopul tău general, semn că debutează o perioadă în care dai dovadă de mai multă productivitate în plan profesional. În felul acesta, realizările tale notabile pe acest plan se înmulţesc vizibil şi te apropii cu paşi repezi de obiectivele pe care ţi le-ai propus să le atingi pe acest plan. De azi începând, şi Venus se mişcă printr-un alt semn, mai exact cel asociat relaţiilor în horoscopul tău general. Pe parcursul tranzitului său, se reglează aspecte de cuplu sau care ţin de parteneriatul profesional ce nu mergeau atât de bine.

Leu

Luna Nouă de azi se formează în casa iubirii şi a copiilor, ceea ce semnalează o perioadă în care ar trebui să te concentrezi mai mult pe relaţia cu persoana iubită şi cei mici. Cuplurile care încearcă de ceva vreme să îşi întemeieze o familie ar putea primi astăzi o veste bună, iar ei(le) aflaţi(te) în căutarea unui partener potrivit cunosc pe cineva cu adevărat special. Dacă juniorii nu au dat dovadă de un comportament potrivit în ultima perioadă, s-ar putea să constaţi că lucrurile au început să se schimbe. Intrarea lui Venus în casa muncii anunţă productivitate la serviciu.

Fecioară

Luna Nouă de azi se desăvârşeşte tocmai în casa familiei din horoscopul tău general, indiciu cum acest sector de viaţă se dinamizează şi ţi se oferă prilejul să faci unele schimbări de abordare în raport cu cei dragi, menite să ducă la unele transformări care vizează îmbunătăţirea anumitor aspecte care produceau tensiune între voi. Tot astăzi, Venus intră în casa iubirii, semn că trebuie să dai dovadă de mai multă implicare şi în relaţia cu persoana iubită. Aşadar, dacă simţi că s-a aşternut monotonia, gândeşte-te la metode prin care poţi readuce spontaneitatea în cuplu. Aveţi nevoie de noutate în intimitate.

Balanţă

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, în următoarele zile, abilităţile tale de comunicare şi socializare sunt mult potenţate. Graţie acestei lunaţii, se preconizează mult succes în cadrul interviurilor de angajare, şedinţelor şi întâlnirilor de afaceri. Tot în cursul zilei de astăzi, intră Venus în casa familiei, aducând cu sine armonie în raport cu cei dragi, dar mai ales cu membrii familiei care sunt mai în etate decât tine. Iată un prilej bun să îi vizitezi mai mult în următoarea perioadă şi să te asiguri că nu dai curs tensiunilor.

Scorpion

Luna Nouă de azi se formează în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, indiciu cum că de astăzi încolo, urmează câteva zile în care nu îţi lipsesc oportunităţile de suplimentare a veniturilor şi/ sau valorificare a economiilor pe care le-ai făcut până acum. Tot ceea ce trebuie să faci este să fii cu ochii în patru şi să îţi dai seama care merită într-adevăr timpul şi efortul pe care poţi să le investeşti. Tot azi, Venus intră în casa comunicării, semn că ai şi flerul de a vorbi cu cei care te pot ajuta în acest sens.

Săgetător

Luna Nouă se manifestă plenar tocmai în semnul naşterii tale, ceea ce indică un prilej bun pentru noi începuturi. Schimbările ar putea viza, de exemplu, felul în care te raportezi la cei din jur sau chiar la propria persoană. Acesta este un moment propice să aduci câteva ajustări garderobei personale sau imaginii tale, deci nu te da în lături să faci un drum pe la magazinele preferate sau la salonul de înfrumuseţare cândva în zilele care urmează. Astfel de schimbări pot face minuni în privinţa încrederii de sine. Tot azi, Venus intră în casa banilor, crescând vizibil şansele de câştig.

Capricorn

Luna Nouă de azi se desăvârşeşte în casa subconştientului din horoscopul tău general, fapt pentru care trebuie să te gândeşti la modalităţi prin care ai putea să scapi în următoarea perioadă de unele prejudecăţi. Ai avut destul de mult de pierdut de pe urma lor în trecut şi ar fi păcat să nu lucrezi la acest aspect. Foloseşte-te de acest prilej pentru a lucra la acest aspect; deschide-te experienţelor noi, raportează-te mai puţin la ce a fost şi lasă-te surprins(ă). Intrarea lui Venus în semnul naşterii tale îţi susţine acest plan şi te aduce în contact cu unele situaţii revelatoare.

Vărsător

Luna Nouă de astăzi se formează în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, semn că priveşti cu multă speranţă la ziua de mâine. Această mentalitate pozitivă atrage oameni şi oportunităţi pe măsură în zilele imediat următoare, deci aşteaptă-te să apară conjuncturi şi persoane prin care faci progrese vizibile în direcţia obiectivelor tale. Pe de altă parte, Venus intră în casa subconştientului, semn că mai sunt chestiuni personale la care trebuie să lucrezi pentru a te desprinde de trecut. Unele atitudini te limitează în anumite circumstanţe şi trebuie să faci ceva în privinţa lor pe parcursul tranzitului acestei planete.

Peşti

Luna Nouă se perfectează azi în casa carierei din horoscopul tău general, indiciu cum că poţi evolua substanţial pe acest plan în perioada care urmează. Ţi se vor oferi în acest zile multe oportunităţi să îţi faci cunoscute abilităţile şi realizările profesionale. Dat fiind că implică să te expui şi să ieşi la rampă, ai putea fi tentat(ă) să nu profiţi de ele, dar meriţi cu prisosinţă atenţia pe care o primeşti de pe urma lor. Venus vine să te susţină în aceste demers, creionând o evoluţie pe termen lung care te va duce exact acolo unde meriţi să ajungi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici