HOROSCOP 27 noiembrie 2019: Zodiile care astăzi primesc veşti bune şi oportunităţi de nerefuzat în plan financiar

Neptun revine astăzi la mersul direct prin semnul Peştilor, semn că zodiile de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) care au oferit prea mult credit în următoarea perioadă reuşesc să distingă mai bine situaţiile în care merită să acorde încredere de cele în care riscă să se aleagă cu deservicii.

9618 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 27 noiembrie 2019: Zodiile care astăzi primesc veşti bune şi oportunităţi de nerefuzat în plan financiar

HOROSCOP 27 noiembrie 2019

Berbec

Neptun iese azi din retrogradarea prin casa subconştientului din horoscopul tău general. Acest lucru nu înseamnă că nu te vei mai surprinde căzând pe gânduri uneori sau preferând liniştea în favoarea unui mediu prea alert şi gălăgios. Vestea bună este însă că se întâmplă mai rar decât până acum să te molipseşti cu energia negativă a unor persoane cu care ţi se întâmplă să intri în contact. Se poate spune aşadar că îţi recapeţi abilitatea de a stopa influenţa unor vibraţii care nu îţi fac bine. Prin intermediul ei, ai capacitatea de a te sustrage companiei oamenilor nepotriviţi pentru tine.

Taur

În ultima vreme, par să se fi strecurat unele persoane nu prea potrivite în viaţa ta. De acest lucru promite să se ocupe Neptun de azi încolo, având în vedere că iese din retrogradarea prin casa din horoscopul tău general asociată acestui sector de viaţă. Îşi dau încetul cu încetul arama pe faţă şi vezi exact cu cine ai de-a face. În cazul cel mai bun, nu ai parte de o dezamăgire prea mare, în sensul că ceea ce le-ai dezvăluit despre tine şi planurile tale nu se va întoarce împotriva ta. Ai totuşi ceva mai multă grijă pe viitor.

Gemeni

Neptun revine astăzi la mersul direct prin casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că dacă ţi se pare că ai stagnat pe acest plan sau nu ai luat cele mai bune decizii, de astăzi încolo începi să te mişti ceva mai alert în direcţia scopului pe care ţi l-ai propus. Este drept că planează încă riscul de a cădea în plasa unor aşa-zise „oportunităţi” care sună mai bine decât realitatea permite, dar reuşeşti să-i faci faţă mai uşor. Practic, reuşeşti să distingi mai uşor ceea ce îţi permite să te afirmi de ceea ce este o iluzie.

Rac

Retrogradarea lui Neptun prin casa filozofiei tale de viaţă a făcut să urmezi orbeşte principii pe care, în urma recentelor evenimente importante prin care ai trecut, ar fi trebuit să le înlocuieşti cu altele. Pe acest fundal, revenirea sa la mersul direct semnifică faptul că-ţi dai seama - mai bine mai târziu decât niciodată - de faptul că ar trebui să reconsideri unele oportunităţi, privindu-le dintr-un unghi care nu pierde din vedere ce te-au învăţat ultimele experienţe de viaţă. Precauţia nu ar trebui să-ţi lipsească, dar un nivel prea ridicat riscă să te priveze de lucruri cu care nu te mai întâlneşti.

Leu

Neptun îşi reia astăzi traiectoria firească de tranzit prin casa banilor şi a bunurilor deţinute şi/ sau câştigat în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. Acest lucru înseamnă că, în perioada următoare, nu mai daţi peste oportunităţi financiare care se dovedesc înşelătoare, care vă aduc în stadiul de a vă face speranţe deşarte, care nu se confirmă în realitate. Riscul nu dispare cu totul, dar se reduce suficient de mult încât, dacă lucraţi îndeaproape, veţi reuşi să îl sesizaţi la timp, fără să vă expuneţi unor posibile pagube din punct de vedere financiar. Căscaţi bine ochii cu toţii.

Fecioară

Revenirea lui Neptun la tranzitul direct prin casa parteneriatelor aduce veşti bune atât în raport cu persoanele cu care derulezi afaceri, cât şi în relaţie cu persoana iubită. Dacă ai avut impresia că nu i-ai înţeles în ultima perioadă, acest lucru este pe cale să se schimbe de azi încolo. Este drept că ar mai putea apărea situaţii în care te pun în dificultate, dar până la urmă îţi dai seama ce-i animă şi care este motivul din spatele alegerilor pe care le-au făcut. Când logica nu te ajută, încearcă să te pui în papucii lor şi te vei lămuri.

Balanţă

Neptun îşi reia astăzi tranzitul în sens direct prin casa muncii şi a sănătăţii, semn că este de aşteptat ca nivelul tău de productivitate să crească simţitor în următoarea perioadă. Acest lucru se datorează şi faptului că te simţi, per ansamblu, mai bine. Dacă te-ai confruntat cu dese senzaţii de oboseală sau apatie în ultima perioadă, s-ar putea ca ele să apară mult mai rar în cele ce urmează. Întrucât Neptun nu schimbă semnul, s-ar putea să mai ai de-a face uneori cu senzaţii de disconfort pe care nu ţi le poţi explica, dar nu te mai afectează chiar aşa.

Scorpion

Cu Neptun revenit la mersul direct prin casa iubirii, nativii(ele) care nu s-au bucurat de prea mult succes pe scena de dating, întâlnind persoane care nu urmăreau aceleaşi lucruri pe acest plan ca ei/ele, s-ar putea să întâlnească, de azi începând, oameni cu care se potrivesc mai mult din acest punct de vedere. De asemenea, dacă s-au confruntat cu iluzia unei armonii în plan sentimental, iar timpul le-a demonstrat contrariul, se bucură acum de semnale clare că sunt pe drumul cel bun, care urmăresc instaurarea unui climat realmente favorabil în relaţie cu partenerul. Apare treptat o îmbunătăţire pe acest plan.

Săgetător

Neptun îşi reia astăzi drumul în sens direct prin casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, de azi încolo, se descurcă iţele unor situaţii încurcate în raport cu cei dragi. Mai exact, se întâmplă că dispar unele tensiuni create inutil sau te înţelegi mai bine, per ansamblu, cu apropiaţii tăi. În ultima vreme, au planat tot felul de tensiuni asupra relaţiei voastre, dar lucrurile reintră în normal începând de astăzi. Nu te aştepta la minuni din acest punct de vedere, dar fii sigur(ă) că progresele vor fi din ce în ce mai evidente în perioada care urmează.

Capricorn

Neptun revine azi la tranzitul firesc prin casa comunicării din horoscopul tău general, indiciu cum că dacă în ultimele luni ai avut tendinţa de a lăsa loc de interpretări sau ai fost evaziv(ă), îţi dai seama că ar fi cazul să lucrezi la acest aspect. Nu îţi face deloc bine, nici ţie, nici planurilor tale, să se ajungă la situaţii dificile pe care le-ai fi putut evita dacă dădeai dovadă de mai multă claritate în exprimare. Iată un prilej bun să-ţi faci ordine în gânduri şi să revii asupra acelor declaraţii care crezi că au fost înţelese greşit de ceilalţi.

Vărsător

Cu Neptun întors la mersul direct prin casa banilor, se restabileşte senzaţia de control în domeniul financiar. Aşadar, dacă ai avut impresia că bugetul îţi aluneca printre degete şi nu reuşeai să îţi aduci aminte ce cheltuieli ai făcut, s-ar putea ca această senzaţie să dispară încetul cu încetul. Mai mult, nu îţi mai pierzi vremea cu unele oportunităţi de câştig care se dovedesc a nu fi fost decât iluzii. De azi încolo, nu-ţi mai este la fel de greu să faci distincţia între ceea ce merită timpul şi energia ta şi acele şanse de bani care nu duc niciunde.

Peşti

Neptun îşi întrerupe azi retrogradarea prin semnul naşterii tale, revenind la traiectoria firească prin zodia ta. Aceasta este o veste bună pentru tine, dat fiind că te-ai numărat printre nativii(ele) care i-au resimţit cel mai intens mişcarea în sens invers. De azi încolo, eşti din ce în ce mai energic(ă), iar reacţiile tale nu mai sunt la fel de haotice ca în ultima perioadă. Au fost situaţii în care te-ai luat prin surprindere până şi pe tine, dar acest lucru este pe cale să se schimbe în bine. În felul acesta, dispare acea senzaţie că eşti înţeles(asă) greşit de ceilalţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici