HOROSCOP 28 noiembrie 2019: Astăzi toate planurile merg ca pe roate. Zodiile care au parte de o zi reuşită

Toate zodiile, cu excepţia celor de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător) resimt astăzi cel puţin o parte din aspectele astrale care se creează. Dimineaţă, semnele de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) au parte de o primă parte a zilei reuşită graţie aspectului armonios de trigon format de Mercur din Scorpion cu Neptun din Peşti. Spre dup-amiază, cele de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător) se bucură de noroc în tot ce întreprind mulţumită conjuncţiei Lunii cu Jupiter în Săgetător. Diseară, vine rândul zodiilor de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn), care au parte de satisfacţii în relaţiile cu apropiaţii ca urmare a conjuncţiei Lunii, proaspăt intrată în Capricorn, cu Venus şi a trigonului său cu Uranus retrograd din Taur, dar şi a aceluiaşi aspect trasat de această dată de Venus la Uranus.

13492 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 28 noiembrie 2019: Astăzi toate planurile merg ca pe roate. Zodiile care au parte de o zi reuşită

HOROSCOP 28 noiembrie 2019

Berbec

În prima parte a zilei, s-ar putea să fii ceva mai aşezat(ă). Nu îţi lipseşte buna dispoziţie, doar că nu eşti la fel de exuberat(ă) ca de obicei. Lucrurile se schimbă de la prânz încolo când se simte că primeşti un imbold de energie şi spirit de iniţiativă. Se observă, de asemenea, că dai dovadă de mai mult randament şi nu este exclus chiar să duci la bun sfârşit o sarcină de serviciu mai complicată care te face eligibil(ă) pentru un bonus. Aşadar, dacă începi ziua cu stângul, aşteaptă-te ca până la orele amiezii să intri într-un ritm mai bun.

Taur

Prima jumătate a acestei zile este una propice întâlnirilor de afaceri sau, în orice caz, tuturor activităţilor care implică armonizarea unor puncte de vedere în vederea conceperii unei strategii pe termen lung. Sau poate că te aduce la masa tratativelor o oportunitate de câştig, care presupune să te pui de acord cu colaboratorii în privinţa modului în care o abordaţi. Rezultatul acestor discuţii este, se pare, unul pozitiv pentru că orele amiezii te găsesc într-o dispoziţie foarte bună. Se pare că toate merg în favoarea ta şi ai toate motivele să te simţi victorios(oasă). Încearcă să profiţi de acest momentum.

Gemeni

Începi ziua cu forţe proaspete şi gata de muncă, fapt pentru care de dimineaţă s-ar putea să dai gata o bună parte din sarcinile profesionale care ţi-au revenit astăzi. În cazul în care activezi într-un parteneriat, o echipă sau lucrezi cu oamenii, află că dup-amiază te bucuri de succes în cadrul întâlnirilor pe care le-ai programat pentru această parte a zilei. Spre seară, se poate să te resimţi după această zi plină, dar nu într-atât încât să nu faci ceva special cu cei dragi. Este drept că nu ai chef de agitaţie, dar îţi prinde bine să stai cu apropiaţii.

Rac

Te bucuri de un nivel crescut de inspiraţie în prima parte a zilei, iar acest lucru ar trebui să te motiveze să te ocupi atunci de sarcinile de serviciu care implică să dai dovadă de creativitate în felul în care le abordezi. De la orele prânzului încolo, afişezi mai multă eficienţă, ceea ce îţi permite să te ocupi în timp record de activităţi pe care le stăpâneşti deja foarte bine. Tot atunci ar trebui să îţi faci timp să vorbeşti cu colegii de muncă, clienţii şi/ sau colaboratorii despre unele idei interesante la care te-ai gândit de ceva vreme încoace.

Leu

Ziua debutează ceva mai greu pentru tine, în sensul că lucrurile se mişcă destul de greu. Totuşi, nu este o veste prea rea, dat fiind că nici tu nu rulezi la viteză maximă. Pare că te preocupă încă unele chestiuni familiale, iar la prânz intervin altele care îi implică pe copii sau persoana iubită. Vestea bună este că îţi recapeţi, în jurul orelor prânzului, randamentul, ceea ce îţi permite să duci la bun sfârşit acele sarcini de serviciu pe care altfel le-ai fi lăsat pe vineri, ceea ce ar fi riscat să îţi afecteze vizibil planurile pe finalul acestei săptămâni.

Fecioară

Prima parte a acestei zile este una mai mult decât potrivită pentru interviuri de angajare, şedinţe ori întrevederi cu potenţiali clienţi şi/ sau colaboratori, deci caută să îţi faci timp atunci pentru discuţii care privesc termenii unei viitoare relaţii profesionale. De dup-amiază încolo, centrul tău de interes se mută în direcţia vieţii de cuplu şi a celei de familie. Indiferent că te poartă într-acolo nişte proiecte de natură practică, ce vizează poate chestiuni gospodăreşti, sau anumite lucruri care ţin de relaţia cu cei dragi, cert este că nu-ţi mai stă mintea la cele profesionale, ci mai mult la cei dragi.

Balanţă

Prima parte a zilei te surprinde energic(ă) şi pus(ă) pe treabă. Este posibil să fie vorba de nişte activităţi aducătoare de profituri, fie extraprofesional, fie graţie faptului că depăşeşti unele cote alocate la serviciu în această lună. Mai mult decât atât, abilităţile tale de comunicare şi socializare sunt potenţate de astre, ceea ce înseamnă că faci faţă oricărui context social în care te regăseşti. Spre seară, fă-ţi însă timp pentru apropiaţi, mai ales dacă nu ai avut prea mult timp în ultima vreme să stai cu cei dragi. Organizează ceva special pentru tine şi apropiaţi pentru dup-amiază sau pe seară.

Scorpion

Pare că şi tu eşti într-o formă bună în această dimineaţă, iar când eşti într-o astfel de dispoziţie, îi molipseşti pe toţi cu veselia ta. La orele amiezii, adopţi însă o atitudine practică, iar acest lucru se recunoaşte pe baza faptului că reuşeşti să identifici şi să profiţi la timp de o oportunitate de a-ţi suplimenta veniturile şi/ sau a valorifica o parte din economiile pe care le-ai realizat până acum. După programul de la serviciu, gândeşte-te la un program mai aparte pentru tine şi persoana iubită. V-ar prinde bine câteva ore petrecute doar în doi, departe de grijile cotidiene.

Săgetător

Începi ziua destul de anevoios, în sensul că nu dai dovadă de viteza de reacţie şi spiritul de iniţiativă care te caracterizează. Eşti ceva mai moale decât de obicei, cu toate că îţi faci treaba bine şi o livrezi la timp. Îţi revii în fire de la orele amiezii încolo, semn că nu va trebui să-ţi schimbi prea mult programul. Ba mai mult decât atât, reuşeşti să faci progrese pe care nu le-ai luat în calcul, ceea ce te aduce în poziţia de a te califica pentru un bonus sau un alt tip de supliment financiar. Pare să-ţi meargă bine.

Capricorn

Dai dovadă de o atitudine proactivă în această dimineaţă, iar dacă ai parte de şedinţe de creaţie sau au loc evenimente care îţi permit să faci networking, nu vei duce deloc lipsă de inspiraţie pentru a folosi conjuncturile avantajoase în favoarea ta, fie pentru a te apropia de cineva, fie pentru a-ţi face cunoscută o idee în care ai încredere. În alte contexte însă, ai putea avea tendinţa de a fi destul de retras(ă), lucru care se schimbă însă spre seară. Dacă să întâmplă să ieşi sau să te vezi cu oameni dragi, vei fi negreşit sufletul petrecerii în oraş.

Vărsător

Eşti pus(ă) pe fapte mari în prima parte a zilei şi acest lucru se vede din multitudinea de sarcini pe care reuşeşti să le duci la bun sfârşit în timp record. În felul acesta, nu este exclus chiar să primeşti un bonus sau promisiunea fermă a faptului că ţi se va mări salariul cândva în curând. Nu este de mirare aşadar că priveşti cu încredere în viitor: planurile tale merg ca pe roate şi faci progrese în direcţia obiectivelor tale cu bătaie lungă. Spre seară însă, este de aşteptat să te răpună oboseala. Nu-ţi propune să faci prea multe lucruri.

Peşti

Abordările tale demonstrează că eşti o persoană care nu acţionează hazardat. Te gândeşti îndelung la fiecare mişcare pe care o faci şi abia apoi treci la treabă. Acest lucru îţi poate fi de ajutor în plan profesional unde te bucuri de aprecierea şefilor şi de vizibilitate pentru lucrurile pe care le-ai realizat. În felul acesta, faci paşi siguri în direcţia a ceea ce ţi-ai propus să realizezi pe plan profesional. Pe parcurs, primeşti sfaturi preţioase din partea unor persoane care îţi înţeleg viziunea şi care cred în tine. Nu te da în lături să le ceri opinia când este nevoie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici