HOROSCOP 3 decembrie 2019: Zodia care astăzi va trece cu brio de toate provocările care îi vor ieşi în cale

Luna intră azi în Peşti, de unde trimite trei aspecte minore armonioase de sextil lui Jupiter din Capricorn, Uranus retrograd din Taur şi Marte din Scorpion. Nativii(ele) acestor semne experimentează cum lucrurile se aşază în favoarea lor.

24826 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 3 decembrie 2019: Zodia care astăzi va trece cu brio de toate provocările care îi vor ieşi în cale

HOROSCOP 3 decembrie 2019:

Berbec

Cu toate că nu eşti refăcut(ă) complet după tăvălugul de săptămâna trecută, găseşti în tine forţa necesară nu numai pentru a face faţă provocărilor acestei zile, dar şi pentru a înregistra progrese în cadrul proiectelor avute pe rol, respectiv în a-ţi suplimenta bugetul alocat acestor zile. Pe plan profesional, pari să dai dovadă de mai mult randament în a doua parte a programului de muncă de astăzi, fapt pentru care ţi se recomandă să laşi pe atunci eventualele sarcini de serviciu care te solicită mai mult la nivel intelectual şi/ sau fizic. Per ansamblu, pare să îţi meargă chiar bine.

Taur

Pare că te trezeşti astăzi într-o dispoziţie destul de bună, în sensul că eşti entuziast(ă) în legătură cu perspectivele acestei zile. Gândeşti lucrurile în perspectivă, iar pronosticurile la care ajungi sunt pozitive. Acest lucru te ambiţionează să tragi mai tare şi să speculezi orice moment cu potenţial în favoarea ta. În cazul în care ar trebui să organizezi şedinţe sau să dezbaţi probleme importante cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, ar fi indicat să le programezi pe a doua parte a zilei, atunci când astrele susţin eforturile de a ajunge la o viziune şi un plan de acţiune unitare.

Gemeni

Gândeşti astăzi lucrurile la rece, ceea ce îţi permite să vezi la ce ar mai fi de lucrat pentru ca rezultatul muncii tale să se ridice la standardele aşteptate. Mai exact, reperezi la timp unde ar putea apărea probleme în viitor sau ce obiecţii ar putea avea şefii. Spre seară, gândeşte-te la un program mai special pentru tine şi partener, mai ales dacă nu aţi petrecut timp suficient împreună în ultima vreme sau sunteţi la început de relaţie. Aveţi astfel ocazia să vă bucuraţi de timp de calitate împreună şi să purtaţi conversaţii care trenau de destul de multă vreme.

Rac

Te angajezi astăzi în unele discuţii cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri ori cu prietenii sau persoanele cu care derulezi proiecte care îţi deschid noi orizonturi. Felul în care îţi expun ei anumite situaţii te provoacă să priveşti lucrurile dintr-un alt unghi pe care altfel nu l-ai fi abordat. Tot astăzi se formează un context astral propice pentru a demara procesul birocratic asociat dobândirii aprobărilor şi documentelor necesare pentru a pune bazele unei afaceri. După programul de la serviciu, nu ar fi rău să te ocupi de unele sarcini domestice pentru care nu ai avut timp în ultimele zile.

Leu

Se anunţă o zi solicitantă şi aglomerată la serviciu, dar pari să dispui de toate atuu-urile necesare pentru a-i face faţă cu brio: nivelul tău de energie este la cote ridicate, ai putere de concentrare şi rezişti stresului fără să întâmpini probleme prea mari. Poate că nu vor merge toate conform planului, dar cert este că nu îţi lipseşte viteza de reacţie pentru a prelua frâiele lucrurilor înainte să o ia la vale. A doua parte a programului de lucru de azi s-ar putea să fie mai complicată, deci ai grijă să îţi conservi forţele pentru această parte a zilei.

Fecioară

Această zi a săptămânii iese în evidenţă prin faptul că nu duci lipsă de comunicare cu persoana iubită. Sentimentele pe care vi le purtaţi unul altuia şi compatibilitatea intelectuală de care vă bucuraţi vă ajută să vă armonizaţi punctele de vedere, ceea ce face din marţea această o zi perfectă pentru a pune pe tapet unele chestiuni care altfel v-ar fi adus la cuţite. Iată un prilej bun să dezbateţi oportunitatea unor noi planuri de viitor sau strategii de acţiune în anumite privinţe care vă privesc pe amândoi sau relaţia de cuplu în general. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă.

Balanţă

În cazul tău, se arată o zi propice pentru a te ocupa de proiecte gospodăreşti întrucât te bucuri de înţelegere şi sprijin din partea apropiaţilor. De asemenea, dacă te confrunţi cu unele probleme de sănătate sau cu anumite chestiuni de serviciu care te pun în dificultate, experienţa de viaţă a celor dragi îţi poate furniza perspective şi resurse noi de gestionare şi soluţionare a situaţiilor cu care te confrunţi acum. Te ajută în această privinţă şi faptul că ai puterea să le comunici ce simţi şi cum vezi lucrurile deoarece le oferi oportunitatea să intervină şi să fie lângă tine.

Scorpion

Şi tu te numeri printre semnele care se bucură azi de o zi bună. Acest lucru se vede din felul în care vorbeşti. Laşi impresia unei persoane cu care se poate discuta şi care înţelege alte puncte de vedere, care nu sunt neapărat compatibile cu al său. În plus, astrele creează contextul astral necesar pentru a petrece momente de calitate alături de persoana iubită şi/ sau copii. Poate că ţi se eliberează programul într-un fel sau altul ori agenda ta se suprapune cu ale celor dragi într-o manieră în care îţi permiţi să faci planuri pentru după orele de serviciu.

Săgetător

Pare că azi stai destul de bine cu banii. Poate reuşeşti să intri în posesia unor sume pentru care ai lucrat acum ceva vreme sau ai pus câte ceva la ciorap în ultima perioadă. În orice caz, acest lucru îţi permite să faci unele investiţii pe lângă casă pe care le plănuiai de mult timp. S-ar putea ca ele nici să nu se simtă la buzunar; s-ar părea că pe seară reuşeşti să le amortizezi prin intermediul unor profituri la care nici nu te aşteptai. Încearcă totuşi să pui deoparte pentru zilele în care nu eşti la fel de norocos(oasă).

Capricorn

Şi pe tine te surprinde a doua zi a acestei săptămâni într-o dispoziţie socială şi sociabilă totodată. Te trezeşti plin(ă) de energie şi gata să dai piept oricăror provocări ce se pot ivi astăzi. Te ajută însă mult faptul că speculezi la timp momentele din zi şi contextele conversaţionale prin care te poţi face remarcat(ă). În felul acesta, atragi pozitiv atenţia asupra ta şi te distingi ca o persoană plăcută, cu care se poate vorbi uşor. Spre seară, dacă nu ai plănuit nimic, încearcă să te vezi cu prietenii. Vă va prinde bine să mai staţi la taclale peste săptămână.

Vărsător

Aceasta este o zi în care Universul se aşteaptă de la tine să dai dovadă de o atitudine matură în raport cu finanţele. Trebuie să fii responsabil(ă) cu banii, mai ales dacă treci printr-o perioadă în care pot apărea cheltuieli neprevăzute sau există situaţii de familie ori casnice care necesită să dispui de un capital la care poţi apela oricând. Într-un fel sau altul, lucrurile se vor rezolva în favoarea ta şi nu-i exclus ca cineva să îţi dea o mână de ajutor atunci când te aştepţi mai puţin. Sunt oameni care se gândesc la tine şi apar la nevoie.

Peşti

Eşti astăzi printre nativii(ele) zodiilor care se simt bine în pielea lor. Toate par să meargă conform planului, există suficiente lucruri pentru care ai toate motivele să fii entuziasmat(ă) şi ai lângă tine oameni care îţi împărtăşesc felul de a fi şi de a gândi, cu care simţi că într-adevăr poţi să vorbeşti. Toţi aceşti factori formează un cumul de aspecte care conduc la reuşita acestei zile. În cazul în care ai demarat nişte procese birocratice pentru a pune bazele unui proiect sau depui astăzi un dosar în acest sens, şansa este de partea ta şi rezultatele apar foarte repede.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici