HOROSCOP 30 IANUARIE 2020: Cele patru zodii care astăzi vor avea parte de provocări în plan financiar şi sentimental

HOROSCOP 30 IANUARIE. Luna din Berbec aderă astăzi la un aspect tensionat de careu cu Jupiter din Capricorn, pregătind o serie de provocări pentru zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) în plan financiar, sentimental şi profesional.

25671 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 30 IANUARIE 2020: Cele patru zodii care astăzi vor avea parte de provocări în plan financiar şi sentimental

Sursa FOTO: Profimedia

Berbecii, Racii, Balanţele şi Capricornii vor avea azi parte de provocări în plan financiar, sentimental şi profesional.

HOROSCOP 30 IANUARIE BERBEC

Treburile de care te ocupi acum la serviciu nu sunt deloc complementare personalităţii tale. Implică o ţinută protocolară, o atitudine atent studiată, iar tu eşti genul de persoană care se înflăcărează şi spune exact ce îi trece prin cap. Nu este exclus ca problema să persiste de mai multă vreme, dar să fi devenit abia de curând conştient(ă) de faptul că nu ţi se potriveşte prea bine ceea ce faci acum. Indicat ar fi totuşi să nu iei decizii cu bătaie lungă acum. În astfel de situaţii, este important să scoţi raţiunea la înaintare şi să te bazezi pe ea.

HOROSCOP 30 IANUARIE TAUR

Senzaţia de irascibilitate cu care te-ai confruntat ieri s-ar putea exacerba pe fundalul aspectelor cosmice de astăzi. Te enervează şi pur şi simplu nu poţi înţelege de ce ţi se întâmplă unele lucruri numai ţie. Universul încearcă să îţi transmită astfel că mentalitatea ta are o contribuţie mai importantă decât crezi la modul în care evoluează şi te adaptezi la parcursul planurilor tale. Dacă întâmpini schimbarea cu reticenţă, percepţia ta vis-a-vis de ea nu poate fi decât una care aduce un aport negativ la felul în care îţi merge în această perioadă. Caută să te adaptezi la factorul de necunoscut.

HOROSCOP 30 IANUARIE GEMENI

Conjuncturile astrale de astăzi indică faptul că s-a ajuns la un moment de cotitură în cadrul unor relaţii. Ai ajuns să te gândeşti serios dacă o prietenie importantă pentru tine sau chiar relaţia de cuplu merge în direcţia cea bună. Acest lucru se datorează distanţei emoţionale care a intervenit între voi şi care a făcut ca obiectivele voastre să nu mai coincidă. Este evident faptul că trebuie luate măsuri cât mai repede cu putinţă. Convoacă-i pe cei în cauză la o discuţie serioasă pe marginea viitorului vostru împreună. Trebuie să redeveniţi o echipă pentru a putea evolua pe termen lung.

HOROSCOP 30 IANUARIE RAC

Pe fondul aspectelor astrale de astăzi, există posibilitatea să se înteţească la birou competiţia. Ori poate ai parte de mai multă concurenţă din partea altor profesionişti din domeniul tău de activitate. Iar dacă provocările nu se arată la locul de muncă, atunci cu siguranţă le vei simţi acasă. Tu sau partenerul aţi putea încerca să faceţi pe cocoşii în casă, fapt care ar putea fi alimentat de senzaţia de autoritate pe care v-o conferă statutul profesional, care ar putea fi superior celui pe care îl deţine partenerul. Este important ca cele două sectoare de viaţă să nu se amestece azi.

HOROSCOP 30 IANUARIE LEU

La locul de muncă, te aşteaptă o zi destul de dificilă, cu toate că nu te mai desparte decât o zi de sfârşitul de săptămână. Sarcinile de lucru nu te animă prea tare, sunt repetitive şi monotone ori implică să urmăreşti o succesiune de tehnici şi procese care nu îţi permit deloc să fii creativ(ă). Iar dacă mintea-ţi fuge pe coclauri sau îţi vine să faci experimente, atunci s-ar putea s-o dai în bară destul de serios. Pentru a evita situaţiile în care trebuie să iei unele treburi de la zero, asigură-te că îţi foloseşti potenţialul creativ în altă parte.

HOROSCOP 30 IANUARIE FECIOARĂ

Aspectele cosmice de astăzi ar putea condimenta niţel viaţa sentimentală, dar există riscul să se întreacă limita între hârjoneală şi reproşuri. Aşadar, dacă sesizezi un substrat în replicile partenerului şi îl bănuieşti că a dezvoltat unele scenarii neadevărate cu privire la anumite situaţii, încurajează-l să lase gluma la o parte şi să spună ce are pe suflet. Acelaşi sfat ţi se aplică şi ţie în cazul în care-ţi dau de bănuit unele comportamente ale persoanei iubite. Aşa cum poate ai bănuit, comunicarea este cheia, atât în circumstanţe ca acestea, ci şi pentru a menţine spontaneitatea între tine şi cel drag.

HOROSCOP 30 IANUARIE BALANŢĂ

Asupra relaţiei de cuplu ar putea plana astăzi o stare de tensiune destul de mare. Vă confruntaţi cu unele probleme sau momente de cotitură în plan domestic, casnic sau imobiliar, iar acest lucru a condus la încărcarea atmosferei între tine şi persoana iubită. Sunteţi amândoi destul de stresaţi şi puteţi avea tendinţa de a-i pune celuilalt în cârcă responsabilitatea pentru modul în care vă simţiţi. Încearcă să nu te pierzi cu firea, ci să găseşti o modalitate prin care să navigaţi împreună cu succes situaţiile încurcate care vă privesc pe amândoi. Spălaţi-vă rufele murdare în familie şi va fi bine.

HOROSCOP 30 IANUARIE SCORPION 

La serviciu, lucrurile riscă să meargă tare anapoda astăzi. S-ar părea că la rădăcina tuturor problemelor se află unele goluri de comunicare. Poate că tu nu ai înţeles ceva corect sau colegii de muncă sunt de vină pentru faptul că nu ţi-au explicat ceva prea bine şi s-au produs erori. Aşadar, nu te da în lături să ceri lămuriri suplimentare şi discută lucrurile importante faţă în faţă mai degrabă decât la telefon sau prin intermediul mesajelor. Uneori ai nevoie de mesajele adiţionale pe care ţi le oferă limbajul nonverbal pentru a-ţi da seama cum stai de fapt cu anumite persoane.

HOROSCOP 30 IANUARIE SĂGETĂTOR

Bugetul tău de astăzi nu admite să depăşeşti o anumită sumă dacă ajungi astăzi la cumpărături. Dacă nu eşti sigur(ă) care ar fi limita, fă-ţi rapid unele calcule pentru a nu friza riscul de a cheltui prea mult odată ajuns(ă) în magazinul preferat sau la hypermarket. Ţi-ar putea face azi cu ochiul tot felul de produse de care nu ai cu adevărat nevoie, ceea ce poate conduce la unele achiziţii pe care le vei regreta de îndată ce soseşti acasă. Iar dacă vrei să impresionezi pe cineva, nu trebuie să pui la bătaie sume exorbitante în acest sens. Contează gestul.

HOROSCOP 30 IANUARIE CAPRICORN

În cazul tău, ar putea interveni astăzi unele tensiuni între tine şi unele persoane dragi din familie. Tu eşti genul de persoană rezervat(ă), care are limite clar conturate în privinţa unor chestiuni pe care ar vrea să le păstreze doar pentru sine, dar unele rude s-ar putea dovedi astăzi a fi prea intruzive pentru tine. În felul acesta, s-ar putea să îţi ieşi din fire şi să se ajungă la un conflict de proporţii. În loc să te lezezi, mai bine le explici ferm că nu tolerezi să se aducă în discuţie anumite subiecte pe care le consideri prea intime.

HOROSCOP 30 IANUARIE VĂRSĂTOR

Nici tu nu eşti genul de persoană care să îşi iasă din fire prea uşor, dar dacă ies la iveală lucruri pe care unele persoane importante pentru tine ţi le-au ascuns sau îţi este pusă la încercare răbdare, ajungi să spui anumite vorbe sau să te comporţi într-un fel care nu îţi place nici ţie deloc. Aşadar, dacă ştii că nu ai de ales decât să interacţionezi astăzi cu unele medii care te pot aduce în acest punct, ţine-te sub o atentă supraveghere. S-ar putea să te iei până şi pe tine în surprindere cu unele reacţii nu prea plăcute.

HOROSCOP 30 IANUARIE PEŞTI

Atitudinea de care dai dovadă astăzi în raport cu banii poate avea urmări pe termen lung. În cazul unor nativi(e) ai(le) acestui semn, unele achiziţii care nu figurau pe lista de cumpărături i/le-ar putea aduce în punctul în care nu îşi vor mai permite să faci investiţii neaşteptate dar cu potenţial mare de profit în unele planuri de viitor. În ceea ce îi/le priveşte pe alţii(tele), s-ar putea să fie vorba de unele sume direcţionate prematur către iniţiative de business cam nesigure. În plus, se recomandă precauţie dacă îţi este solicitat un împrumut sau dacă te gândeşti să-l ceri tu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici