HOROSCOP 4 decembrie 2019: Zodiile de Apă au parte de o zi încărcată de romantism şi creativitate

Aspectele Lunii de astăzi - trigonul armonios la Marte din Peşti şi conjuncţia cu Neptun - fac din această zi una încărcată de romantism şi creativitate pentru zodiile de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti).

4273 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 4 decembrie 2019: Zodiile de Apă au parte de o zi încărcată de romantism şi creativitate

HOROSCOP 4 decembrie 2019

Berbec

Mijlocul acestei săptămâni te surprinde într-o dispoziţie introspectivă. Pe parcursul acestei zile, se întâmplă adeseori să cazi pe gânduri şi să reflectezi la multe lucruri care ţi se întâmplă în această perioadă. Cu toate că nu eşti genul de persoană căreia să i se întâmple prea des acest lucru, îţi prinde bine să stai şi să îţi faci un bilanţ al deciziilor pe care le-ai luat şi al modului în care te-ai comportat în anumite situaţii. Caută totuşi să nu ajungi să te obsedeze gândul că ai fi putut avea parte de rezultate mai bune dacă procedai în alt mod.

Taur

Aceasta este o zi bună pentru discuţii şi dezbateri cu privire la planuri de viitor şi proiecte de grup, indiferent dacă îl implică pe partenerul de viaţă şi pe prieteni ori clienţi, colaboratori şi asociaţi. Pare că sunteţi cu toţii pe aceeaşi lungime de undă, vă doriţi aceleaşi lucruri şi urmăriţi să ajungeţi într-un punct comun. În felul acesta, nu vă va fi prea greu să vă sincronizaţi viziunile şi să armonizaţi eventualele mici diferenţe de opinie. Până la urmă, sunteţi cu toţii la fel de entuziasmaţi de ceea ce se va întâmpla şi acest lucru vă ajută foarte mult.

Gemeni

Dai astăzi dovadă de un nivel de productivitate destul de ridicat, semn că dacă nu ai avut parte de un randament prea bun în prima parte a săptămânii, s-ar putea să recuperezi azi avansul pe care nu ai reuşit să îl faci luni şi marţi. Îţi merge mintea foarte bine şi ai viteză de reacţie, iar aceste atuu-uri sunt tot ce ai nevoie pentru a întoarce sorţii în favoarea ta. De asemenea, faci faţă bine la stres, motiv pentru care nu vei avea nevoie de prea mult timp să te refaci odată ce ajungi acasă, după programul de la serviciu.

Rac

Şi tu te numeri printre nativii(ele) zodiilor care se bucură azi de o zi reuşită. Eşti vesel(ă) şi glumeţ(aţă) astăzi, iar acest lucru te ajută să navighezi mai uşor situaţiile potenţial conflictuale sau cele care ţi-ar putea pricinui o stare de stres din care cu greu îţi revii în alte circumstanţe. Dată fiind starea ta de spirit, tot miercurea aceasta ar fi o zi excelentă pentru a ieşi cu persoana iubită şi/ sau copiii. Ori pentru a-ţi da întâlniri romantice, în cazul în care ai cunoscut de curând pe cineva special. Sau caută să îţi faci timp pentru hobby-urile tale.

Leu

De regulă, eşti o persoană care prosperă atunci când are parte de atenţie, indiferent de unde vine ea, dar astăzi îţi doreşti altceva. Simţi nevoia să te simţi apreciat(ă) de cei care chiar contează pentru tine şi îţi doreşti validare din partea lor. Nu duci prea mult lipsa confirmării din această direcţie pentru că se ivesc destul de repede ocazii în care cei dragi îşi afişează recunoştinţa şi mândria vis-a-vis de realizările tale. Acest lucru îţi dă forţa să mergi mai departe, cu toate că nivelul de oboseală la care ai ajuns este unul destul de ridicat în această perioadă.

Fecioară

Eşti sociabil(ă) şi comunicativ(ă) astăzi, iar faptul că te faci uşor înţeles(asă) îţi vine într-ajutor în situaţii la care nici cu gândul nu gândeai. Nu numai că atragi pozitiv atenţia asupra ta, lăsând impresia unei persoane cu care se poate vorbi, dar reuşeşti, de asemenea, să scapi ca prin urechile acului din anumite situaţii destul de complicate. Acest lucru demonstrează să nu îţi este străină ascultarea activă şi ştii să citeşti printre rânduri. Tot astăzi poţi duce negocieri care se finalizează în favoarea ta sau te distingi într-un mod original în cadrul unei şedinţe sau al unei dezbateri foarte importante.

Balanţă

Se anunţă o zi deosebit de productiv(ă) pentru tine astăzi. Ai o agendă plină, care implică să duci la îndeplinire tot felul de activităţi, dar reuşeşti să le faci faţă tuturor şi chiar te încadrezi, prin rezultatele pe care le obţii şi rapiditatea execuţiei, pentru o primă sau un bonus. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba de unele întreprinderi extraprofesionale aducătoare de profituri, care îi ajută să îşi suplimenteze veniturile şi să pună câte ceva deoparte. Din aceste puncte de vedere, pare că o duci destul de bine şi că te-ai poziţionat pe o curbă ascendentă sigură.

Scorpion

Eşti într-o dispoziţie foarte bună astăzi; pe de-o parte, ai un tonus mental excelent, care te ajută să vezi partea plină a paharului, iar pe de altă parte, nivelul tău de energie pare să fie chiar mai ridicat decât ieri. Starea de spirit bună şi bateriile încărcate de care dispui îţi permit atât să-ţi faci treaba, cât şi să îţi găseşti timp pentru tine şi preocupările tale. Iar cum simţi nevoia să împărtăşeşti bucuria hobby-urilor tale cu alţii, nu ar fi rău să le faci cunoştinţă celor dragi cu pasiunile tale. S-ar putea să descoperi că vă plac aceleaşi lucruri.

Săgetător

De regulă, eşti o persoană efervescentă, care nu stă prea mult locului, dar astăzi s-ar putea să fii chiar foarte aşezat(ă) şi liniştit(ă). Acest lucru nu înseamnă însă că se întâmplă ceva în neregulă cu tine sau că treci prin momente mai grele. Este vorba doar despre faptul că ai nevoie de un ritm mai lent în care să îţi conduci activităţile. Îţi face bine uneori să o iei mai uşor, să stai mai mult cu familia sau chiar să petreci câteva ore singur(ă). În felul acesta, te repoziţionezi în controlul lucrurilor care ţi se întâmplă şi construieşti strategii eficiente.

Capricorn

În cazul tău, se întrevede o zi în care eşti deosebit de activ(ă) în plan mental şi social. Te animă tot felul de idei şi scenarii de proiecte, iar faptul că ai lângă tine persoane care îţi împărtăşesc entuziasmul - fie ei prieteni sau colaboratori - te ajută să prinzi şi mai mult curaj. Pe un fundal ca acesta, nici nu este de mirare că astrele recomandă primele demersuri în vederea demarării unei afaceri sau implementării unei strategii de dezvoltare. Viziunea ta este pe cale să prindă un contul real şi te bucuri de toată susţinerea celor care chiar contează pentru tine.

Vărsător

Şi tu ai parte astăzi de pronosticuri bune din pucnt de vedere profesional şi financiar. În cazul unor nativi(e) ai(le) acestui semn, s-ar putea să fie vorba despre o realizare importantă, care îi/le face eligibil(e) pentru o mărire salarială sau unele măsuri care le îmbunătăţeşte semnificativ statutul în comparaţie cu alţi colegi de muncă. În ceea ce îi/le priveşte pe alţii(tele), este vorba poate de o ofertă din partea unei companii concurente sau de un bonus neaşteptat de mare. În orice caz, eşti pe cai mari în această perioadă şi poţi realiza lucruri la care altfel nu te-ai fi gândit.

Peşti

Mijlocul acestei săptămâni te surprinde în apele tale, încrezător(oare) în forţele proprii şi gata de acţiune. Mentalitatea de învingător(oare) pe care ţi-o activează astrele azi te aduce cu un pas mai aproape de succes şi rezolvă pe jumătate orice problemă cu care rişti să te confrunţi pe parcursul acestei zile. De asemenea, dacă trenează de ceva vreme nişte drumuri la instituţiile statului, n-ar fi rău să le întreprinzi astăzi. S-ar putea ca chestiunile pentru care le treci pragul să se rezolve mai repede decât te-ai fi aşteptat. Astrele promit să fie alături de tine, mai ales în privinţa acestor treburi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici