HOROSCOP 4 FEBRUARIE 2020: Cele patru zodii care astăzi vor avea parte de probleme în plan sentimental sau financiar

HOROSCOP 4 FEBRUARIE. Luna din Gemeni aderă astăzi la un aspect tensionat de careu cu Neptun din Peşti, ceea ce predispune zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) la dileme sau confuzii care le pot afecta sectorul sentimental sau financiar.

23230 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 4 FEBRUARIE 2020: Cele patru zodii care astăzi vor avea parte de probleme în plan sentimental sau financiar

HOROSCOP 4 FEBRUARIE 2020

Zodiile Mutabile ar putea avea, astăzi, parte de dileme sau confunzii în plan sentimental sau financiar. 

HOROSCOP 4 FEBRUARIE BERBEC

Marţea aceasta te surprinde într-o dispoziţie comunicativă, mai ales în raport cu persoanele alături de care eşti implicat(ă) într-un proiect sau care te pot ajuta să îţi transpui în practică unele idei. Se vede că eşti entuziasmat(ă) şi complet absorbit(ă) de ceea ce faci acum, iar premisele sunt bune potrivit astrelor. Există însă posibilitatea ca, pe seară, să interpretezi unele vorbe sau gesturi într-o manieră care deviază de la mesajul original. Sau poate se întâmplă că primeşti unele veşti nu prea bune ori afli că circulă unele bârfe despre tine şi/ sau un apropiat. Cercetează înainte să crezi în totalitate.

HOROSCOP 4 FEBRUARIE TAUR

Dimineaţa acestei zile ar putea veni la pachet cu unele oportunităţi de sporire a câştigurilor. Poate reuşeşti să finalizezi un proiect mai repede decât ar fi trebuit sau obţii un contract bun pentru firma la care lucrezi, ceea ce te face eligibil(ă) pentru un bonus sau o primă ori pentru un procent din vânzările realizate. Aşadar, nu este de mirare dacă gândul ajunge să îţi fugă la posibilităţi prin care ai putea multiplica aceste profituri. Indicat este totuşi să nu faci investiţii momentan întrucât proiectele în care eşti implicat(ă) sau pe care le dezvolţi nu sunt încă la stadiul potrivit.

HOROSCOP 4 FEBRUARIE GEMENI

A doua zi a acestei săptămâni te găseşte într-o stare de spirit de invidiat. Eşti pozitiv(ă), sesize la timp oportunităţile zilei şi dai dovadă de originalitate în tot ceea ce faci. Este clar că rotiţele ţi se învârt ca unse, faci conexiuni şi reuşeşti să întorci orice situaţie în favoarea ta. Cu toate acestea, s-ar putea ca în a doua parte a zilei să apară unele momente tensionate între tine şi superiori. Sau poate ţi se oferă la serviciu sarcini de lucru care presupun să iei în spate responsabilităţi pe care nu voiai neapărat să ţi le asumi zilele acestea.

HOROSCOP 4 FEBRUARIE RAC

Cu toate că nu eşti într-o dispoziţie prea bună, ceva îţi lasă impresia că eşti sub ocrotirea Universului şi că, într-un final, toate se vor aşeza aşa cum ar fi cel mai bine pentru tine. Iar intuiţia pare să nu te înşele în cea mai mare parte a acestei zile, dar s-ar putea ca, spre seară, să te apuce o stare de melancolie pe care-ţi este greu să o explici. În unele cazuri, s-ar putea să fie vorba despre ceva de peste zi, dar în altele s-ar putea ca sursa neplăcerilor să fie dificil de depistat. Încearcă să te înveseleşti.

HOROSCOP 4 FEBRUARIE LEU

Aceasta este una dintre acele zile în care toate merg aşa cum ţi-ai imaginat încă de la primele ore ale dimineţii. Ai energie, te înţelegi bine cu toate lumea, îţi vin idei şi te descurci indiferent de circumstanţe. Dar s-ar părea că apar spre seară situaţii în care te-ai fi aşteptat ca cei din jur să dea dovadă de altfel de comportamente. Iar cum eşti genul care oferă dar crede în reciprocitate, s-ar putea să te supere destul de tare situaţiile în care ţi se demonstrează că ai investit prea mult timp, energie şi resurse în oameni care nu meritau.

HOROSCOP 4 FEBRUARIE FECIOARĂ

Şi tu te numeri astăzi printre nativii(ele) zodiilor înzestrate cu un plus de productivitate. Nicio sarcină care îţi este delegată la serviciu nu îţi pare prea dificilă, lucru la care contribuie şi faptul că ştii să te organizezi şi să-ţi ierarhizezi activităţile de pe agenda profesională a zilei. Cu toate acestea, recomandarea astrelor ar fi să nu laşi pe a doua parte a zilei sarcinile care implică să fii pe aceeaşi lungime de undă cu colegii de muncă şi/ sau superiorii, căci s-ar putea să nu te înţelegi nicicum cu ei. Ori poate apar tensiuni în familie din cauza serviciului.

HOROSCOP 4 FEBRUARIE BALANŢĂ

Debordezi în dimineaţa aceasta de creativitate şi inspiraţie. Găseşti soluţii noi pentru treburile pe care le ai de rezolvat la serviciu, foloseşti metode de lucru inedite şi îţi laşi amprenta personală pe tot ceea ce faci. Dacă ai posibilitatea să îţi alegi care sunt activităţile pe care te concentrezi astăzi, mizează pe cele care îţi pun la contribuţie talentul şi contribuţia originală. S-ar putea ca, în cazul sarcinilor repetitive şi monotone, să dai greş sau să faci experimente care pot conduce la erori pentru repararea cărora vei avea nevoie de foarte mult timp şi nervi. Ordonează-ţi treburile într-o manieră inteligentă.

HOROSCOP 4 FEBRUARIE SCORPION

Cu toate că nu jubilezi, nu ai motive să te plângi în privinţa nivelului de energie şi al stării de spirit cu care te înzestrează astrele. Te bucuri de echilibru la nivelul formei fizice şi mentale în care te afli, cu toate că s-ar putea să procesezi mai greu mulţimile mari de oameni ori situaţiile care te pun în faţa unor decizii dificile. Cu toate acestea, s-ar putea ca spre seară să laşi anumite gânduri să o apuce într-o direcţie nu tocmai potrivită, ceea ce riscă să îţi trezească unele suspiciuni nefondate în privinţa partenerului. Discută deschis ce te deranjează.

HOROSCOP 4 FEBRUARIE SĂGETĂTOR

Eşti bine conectat(ă) astăzi la tot ce se întâmplă în jurul tău şi excelezi în tot ceea ce înseamnă că iei contactul cu informaţii şi persoane noi, să coagulezi oameni în jurul unor idei ori să formezi planuri de acţiune pentru proiecte viitoare care includ persoane care gândesc la unison cu tine. Pe de altă parte, s-ar putea ca abilităţile tale de comunicare să nu se dovedească la fel de eficiente şi în plan sentimental. Unele chestiuni domestice, casnice sau de ordin lucrativ ar putea duce la scântei de ceartă între tine şi persoana iubită. Nu pune gaz pe foc.

HOROSCOP 4 FEBRUARIE CAPRICORN

Astăzi nu numai că dai dovadă de randament, dar poţi să şi miroşi din timp oportunităţile de a-ţi asigura un câştig suplimentar. Poate fi vorba de un bonus sau o primă ori paote de un procent care îţi revine de pe urma vânzărilor sau contractelor încheiate astăzi. S-ar părea că eşti extrem de implicat(ă) în tot ceea ce faci în prima parte a zilei, dar ţine cont că ai putea să te alegi cu o stare de oboseală destul de puternică la prânz. Dacă nu mai eşti la fel de productiv(ă), las-o mai uşor ca nu cumva să comiţi erori.

HOROSCOP 4 FEBRUARIE VĂRSĂTOR

Eşti bine dispus(ă) astăzi, te bucuri de atenţie din partea celor din jur, iar în cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, poate fi vorba chiar de fluturaşi în stomac. Astfel de experienţe îţi oferă mai multă încredere în tine, dar pe de altă parte, te şi predispun situaţiilor în care rişti să te laşi dus(ă) de val. Aşa se face că, dacă intri în seara aceasta în magazinele preferate, s-ar putea să nu ieşi de acolo până când nu laşi la casă o sumă prea mare de bani. Dacă urmăreşti să faci unele economii în această perioadă, ţine-te departe de cheltuieli.

HOROSCOP 4 FEBRUARIE PEŞTI

Cu toate că nu eşti în cea mai bună dispoziţie din lume, te bucuri în sinea ta de momentele frumoase de peste zi şi de micile oportunităţi pe care ţi le scoate în cale Universul. Într-adevăr, chiar s-au întâmplat multe lucruri în ultima perioadă pentru care trebuie să fii recunoscător(oare) stelei tale norocoase. S-ar putea însă ca, spre seară, unele discuţii în contradictoriu cu cineva din familie să-ţi afecteze echilibrul emoţional de care te-ai bucurat peste zi. Ia evenimentele ca atare şi încearcă să nu le mai pui la suflet atât de uşor. Nu durează mult şi vă veţi împăca.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici