HOROSCOP 6 FEBRUARIE 2020: Situaţiile dificile prin care vor trece azi zodiile Cardinale

HOROSCOP 6 FEBRUARIE. Intrată în Rac, Luna aderă la un aspect armonios de trigon cu Mercur din Peşti, semn că zodiile de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) sunt creative şi inspirate.

7832 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 6 FEBRUARIE 2020: Situaţiile dificile prin care vor trece azi zodiile Cardinale

HOROSCOP 6 FEBRUARIE 2020

Pe de altă parte, ea formează şi o opoziţie cu Jupiter din Capricorn, ceea ce pune semnele Cardinale în faţa unor situaţii dificile (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn).

HOROSCOP 6 FEBRUARIE BERBEC

Dimineaţa te surprinde într-o dispoziţie destul de bună. Cu toate că această zi nu se numără printre cele în care nivelul tău de energie este cel mai ridicat, acest lucru nu înseamnă că nu eşti într-o stare de spirit bună, ci doar că nu eşti la fel de expansiv(ă) şi plin(ă) de voioşie ca de obicei. Apar însă chestiuni presante la nivel profesional şi familial care necesită implicare şi timp din partea ta. Ai grijă cum îţi ordonezi programul, mai ales dacă este vorba de chestiuni urgente, pe care nu le poţi lăsa pe sfârşitul săptămâni sau când eşti liber(ă).

HOROSCOP 6 FEBRUARIE TAUR

Aceasta este o zi în care interacţionezi cu multă lume, iar discuţiile pe care le porţi cu ceilalţi pot avea un rol hotărât în privinţa demarării sau a dezvoltării unor proiecte în care crezi şi la care ţii destul de mult. Ţine cont însă de faptul că astrele te predispun la situaţii în care conversaţiile purtate ar putea lua o întorsătură pe care nu ţi-o doreşti, iar urmările acestor disensiuni ar putea fi destul de grave. Nu ţine cu dinţii de ideile tale şi admite faptul că s-ar putea ca lucrurile să nu stea exact aşa cum ai crezut tu.

HOROSCOP 6 FEBRUARIE GEMENI

Pe plan financiar, sunt de aşteptat astăzi atât profituri, cât şi cheltuieli. Este greu de spus dacă cele dintâi vin de pe urma unor realizări în plan profesional sau a unor alte proiecte pe care le derulezi în domeniul tău de activitate, dar în afara serviciului. Cert este că există posibilitatea ca plăţile pe care trebuie să le faci să depăşească nivelul câştigurilor. Vestea bună este că unele cheltuieli pot fi evitate dacă nu te arunci cu capul înainte, cumpărând ceva destul de scump din primul magazin sau de pe primul sit care îţi iese în cale. Fă unele cercetări.

HOROSCOP 6 FEBRUARIE RAC

Te trezeşti bine dispus(ă) şi este evidente pentru toată lumea că te simţi bine în pielea ta. Ai o mentalitate de învingător(oare) astăzi şi vezi eventualele provocări cu care intri în contact ca pe nişte oportunităţi să întorci unele situaţii în favoarea ta. Există însă riscul ca unele interacţiuni cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, clienţii şi/ sau colaboratorii să conducă la o alterare a stării tale de spirit. Conflictele îţi repugnă, iar când intri în asemenea conjuncturi, tinzi să nu iei cele mai bune decizii, cu toate că intenţiile tale sunt bune. Încearcă să nu judeci prea tare.

HOROSCOP 6 FEBRUARIE LEU

Joia aceasta te surprinde într-o dispoziţie meditativă, motiv pentru care nu ar trebui să te mire prea tare dacă se întâmplă adeseori să cazi pe gânduri astăzi. În principiu, această tendinţă n-ar trebui să echivaleze cu o stare de melancolie sau de nostalgie, dar s-ar putea ca unele situaţii din planul profesional să te facă să-ţi pui nişte întrebări în legătură cu experienţa ta. Poţi avea aşadar impresia că nu eşti suficient de pregătit(ă) pentru ce ai de făcut ori că te apropii de un eşec. Dacă treci printr-o perioadă de convalescenţă, ai grijă că poţi s-o dai în ipohondrie.

HOROSCOP 6 FEBRUARIE FECIOARĂ

În cazul în care traversezi o perioadă nu prea plăcută în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii, ţine cont că acesta ar fi cel mai nefericit moment în care să te dedai tendinţelor escapiste. Probabil că nu îţi prea vine să stai pe acasă şi să confrunţi problemele direct, dar nu este o opţiune să te cufunzi în alte activităţi sau în întâlniri cu prietenii. Pentru ca lucrurile să se mişte într-o direcţie bună, ia taurul de coarne şi porneşte o discuţie serioasă. Invită la dialog şi ai grijă să aculţi ce au de spus cei dragi ţie.

HOROSCOP 6 FEBRUARIE BALANŢĂ

Eşti pe val pe plan profesional. S-ar putea să fii de ceva vreme pe o curbă ascendentă pe acest plan sau este vorba de unele oportunităţi să te afirmi în compania în care lucrezi sau în domeniul de activitate în care operezi. Ori poate nu ai de ales decât să te ocupi de sarcini care necesită implicarea ta cu totul. În toată această vâltoare, s-ar putea să îţi scape însă din vedere faptul că familia are nevoie de tine în aceeaşi măsură, mai ales dacă traversaţi o perioadă neplăcută sau se derulează lucrări în casă şi e nevoie de tine.

HOROSCOP 6 FEBRUARIE SCORPION

Astrele îţi conferă astăzi inspiraţie şi creativitate, iar dacă ai o zi liberă sau de o dimineaţă în care nu trebuie să mergi la serviciu, cel mai probabil vei alege să te bucuri de ea în compania persoanei iubite şi/ sau a copiilor. Aveţi multe lucruri în comun, semn că există pasiuni comune care v-ar putea aduce mai aproape astăzi. Dar acolo unde există asemănări de mentalitate şi în privinţa preocupărilor, apar şi suficiente diferenţe de opinie. Ai grijă cum gestionezi eventualele incompatibilităţi, întrucât pot să iasă la iveală astăzi, atunci când te rişti să te aştepţi cel mai puţin.

HOROSCOP 6 FEBRUARIE SĂGETĂTOR

Joia aceasta te găseşte într-o dispoziţie relativ bună, cu toate că eşti destul de retras(ă) şi eviţi mediile stresante sau aglomerate. Pari mai degrabă interesat(ă) de ce se întâmplă acasă, mai ales dacă ai făcut unele investiţii importante pe acest plan. S-ar putea totuşi să apară cheltuieli în plus pentru casă, iar dacă ele implică să apelezi la resurse deţinute şi/ sau câştigate în asociere cu cei dragi, este foarte important să te asiguri că sunteţi cu toţii pe aceeaşi lungime de undă. Nu lua decizii financiare care implică bani ce nu îţi aparţin în totalitate. Vei cauza conflicte aprinse.

HOROSCOP 6 FEBRUARIE CAPRICORN

De obieci laşi faptele să vorbească în locul tău, dar astăzi eşti mai comunicativ(ă) decât de obicei, ceea ce te poate ajuta să stabileşti şi/ sau să consolidezi relaţii de mare perspectivă. Cu toate acestea, planează însă riscul ca, în raport cu anumite persoane, să nu găseşti frecvenţa pe care să vibraţi la unison. Mai mult ca sigur este vorba despre o persoană dramatică, ce atrage atenţia prea mult asupra ei sau care se victimizează atunci când nu-i cazul. Eşti un om cu pricioarele pe pământ care nu îţi doreşte să piardă vreme cu persoane care se ofensează din nimic.

HOROSCOP 6 FEBRUARIE VĂRSĂTOR

Te întâlneşti astăzi cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii la care ai contribuit o perioadă destul de lungă de timp, iar ele implică multă muncă şi dăruire din partea ta. Iar cum nivelul tău de energie este pe cote de avarii, nu îţi va fi deloc uşor să faci faţă tuturor aşteptărilor care vin odată cu ele. În situaţii cum este aceasta, este foarte important să apelezi la rezervele interioare de ambiţie şi determinare. Ai toate motivele să îţi doreşti să duci la bun sfârşit ceea ce ai început. Vei culege roade substanţiale.

HOROSCOP 6 FEBRUARIE PEŞTI

Faptul că simţi nevoia să te bucuri de prezent, de micile bucurii ale fiecărei zile şi de momentele cu cei dragi nu trebuie să anuleze implicarea ta în ceea ce priveşte proiectele avute pe rol sau planurile de viitor care vizează bunăstarea ta şi a lor pe termen lung. Este drept că ai putea fi tentat(ă) să favorizezi domeniile dintâi şi să laşi în aşteptare ceea ce vizează ziua de mâine, dar s-ar putea să dai cu piciorul unor oportunităţi cu care nu te vei mai întâlni prea curând. Încearcă să îţi faci timp pentru toate, evitând procrastinarea în principal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici