Hossu: Salariile şi pensiile nu pot fi diminuate, dar pot fi acordate în două tranşe

Preşedintele "Cartel Alfa", Bogdan Hossu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că este imposibil ca salariile şi pensiile să se diminueze, aşa cum a apreciat liderul PDL, Theodor Stolojan, şi că, în cel mai rău caz, pot fi acordate în două tranşe.

39 afișări
Imaginea articolului Hossu: Salariile şi pensiile nu pot fi diminuate, dar pot fi acordate în două tranşe

Preşedintele "Cartel Alfa", Bogdan Hossu (Imagine: Anita Vizireanu/Mediafax Foto)

Hossu a spus că suma de bani primită în prezent de bugetari şi pensionari nu poate să scadă, deoarece este imposibil, ilegal.

"Nu se pot diminua nici salariile, nici pensiile primite în prezent. În cel mai rău caz poate fi acordat acum 75 la sută, de exemplu, şi restul mai târziu", a precizat Hossu.

Liderul "Cartel Alfa" a subliniat că singura şansă a României este ca noul Guvern să fie "mai preocupat" de sistemul de colectare a taxelor şi impozitelor.

Liderul PDL Theodor Stolojan a declarat, vineri, la Realitatea FM, răspunzând unei întrebări, că este posibil ca bugetarii şi pensionarii să primească salarii şi pensii diminuate pentru o perioadă relativ scurtă, în situaţia politică actuală şi în contextul relaţiilor României cu FMI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici