Video Hoţii au furat de la un bucureştean 250.000 de lei şi un Audi Q7

Un bucreştean a fost atacat în propria casă de persoane necunoscute, care i-au luat 250.000 de lei şi un autoturism de lux în valoare de 200.000 de lei, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan.

45 afișări

Potrivit comisarului Christian Ciocan, bărbatul, în vârstă de 74 de ani, a fost atacat, miercurea trecută, în locuinţa sa din zona Ghecea din Bucureşti.

Necunoscuţii, care purteau pe cap cagule, au luat dintr-un ornament al tavanului casei 200.000 de lei şi au plecat cu un autoturism Audi Q7, a cărui valoare se ridică la 200.000 de lei.

Bătrânul a fost lovit de mai multe ori de atacatori, suferind mai multe leziuni interne, printre care ruptură de splină, de ficat şi fractură de mandibulă. Acesta a fost internat în stare gravă la spital, fiind supus unei intervenţii chirurgicale, prognosticul medicilor în cazul său fiind rezervat.

Bărbatul nu le-a putut spune anchetatorilor decât că a fost atacat de doi tineri, unul dintre aceştia fiind slab, înalt de aproximativ 1,80 metri, iar celălalt corpolent, amândoi fiind îmbrăcaţi treninguri de culoare închisă.

După comiterea jafului, maşina Audi Q7, de culoare albă, a fost surprinsă de o cameră de supraveghere pe o stradă din centrul Bucureştiului. Maşina a fost dată în urmărire, nefiind găsită până în prezent.

Ancheta în acest caz a fost preluată de Parchetul Tribunalului Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, cercetările fiind continuate pentru tentativă de omor deosebit de grav şi tâlhărie.

Familia bărbatului oferă recompensă celor care pot da informaţii care să ducă la prinderea autorilor jafului şi la găsirea autoturismului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici