Video Hunedoara: Patru morţi în urma unui accident rutier

Patru tineri bulgari, cu vârste între 17 şi 35 de ani, au murit, în noaptea de joi spre vineri, după ce maşina în care se aflau a încercat să depăşească un camion, într-o zonă cu curbe, şi s-a ciocnit cu un autoturism de teren, accidentul producându-se pe DN 7, în localitatea hunedoreană Tătărăşti.

23 afișări

Potrivit poliţiştilor, şoferul bulgar al maşinii a încercat să depăşească un camion într-o zonă în care erau curbe periculoase, fără să vadă că din sens opus venea un jeep care tracta o remorcă. Şoferul bulgar a frânat puternic, iar autoturismul s-a răsucit de câteva ori, după care s-a izbit puternic de jeep.

"Se pare că şoferul autoturismului înmatriculat în Bulgaria a făcut o depăşire neregulamentară, moment în care maşina s-a tamponat cu un autoturism de teren care circula din sens opus. În urma impactului, toţi cei patru pasageri ai autoturismului înmatriculat în Bulgaria au decedat pe loc", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, comisarul Ovidiu Moisiu, adjunctul şefului Serviciului Poliţiei Rutiere Hunedoara.

Pompierii au intervenit la faţa locului pentru a evita izbucnirea unui incendiu, în condiţiile în care din autoturism se scurgea benzină.

“În momentul în care a ajuns descarcerarea la locul accidentului maşina cu cele patru victime era scoasă în afara părţii carosabile şi din ea curgea benzină. A existat pericolul unui incendiu, însă s-a acţionat pentru a evita izbucnirea focului", a afirmat colonelul Cornel Spahiu, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Iancu de Hunedoara".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici