Hunedoara: Un bărbat care era bolnav de gripă porcină a murit la spital

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, bolnav de gripă nouă, a murit după ce a fost internat în secţia de boli infecţioase a Spitalului "Dr. Alexandru Simionescu" din Hunedoara, fiind primul caz de deces legat de gripa A/H1N1 înregistrat în judeţul Hunedoara.

41 afișări
Imaginea articolului Hunedoara: Un bărbat care era bolnav de gripă porcină a murit la spital

Hunedoara: Un bărbat care era bolnav de gripă porcină a murit la spital (Imagine: Mediafax Foto)

"Bărbatul mai suferea şi de alte boli despre care nu ştia la momentul internării în spital. Probele au fost trimise la Bucureşti şi după ce vom primi rezultatele vom şti cauza exactă a decesului", a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara, medicul Cecilia Birău.

Medicii au refuzat să dea publicităţii alte amănunte despre bolnavul decedat. Ei au spus doar că bărbatul a ajuns la spital cu temperatură ridicată, iar starea lui s-a agravat de la o oră la alta, în ultimele ore de viaţă fiind conectat la aparat de respirat.

De la începutul pandemiei, 133 de hunedoreni au fost diagnosticaţi cu gripă A/H1N1, iar în urma tratamentului 113 bolnavi s-au vindecat.

Numărul totalul al îmbolnăvirilor cu gripa nouă în România a ajuns până luni la 4.668.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici