Video Hunedoreni cercetaţi după ce au smuls opt cruci dintr-un cimitir

Doi tineri de 16 şi 23 de ani, din localitatea hunedoreană Ţărăţel, sunt cercetaţi de poliţişti pentru profanare de morminte, fiind acuzaţi că au smuls opt cruci dintr-un cimitir al municipiului Brad, pe care le-au abandonat ulterior pe uliţa satului şi în curtea unor localnici.

1 afișare

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei doi hunedoreni riscă o pedeapsă cu închisoarea între trei luni şi trei ani.

Poliţiştii din municipiul Brad (Hunedoara) i-au identificat, miercuri seară, pe autorii profanării de morminte din cimitirul din satul hundeorean Ţărăţel.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu, a declarat, miercuri seară, pentru corespondentul MEDIAFAX că poliţiştii i-au identificat pe Ciprian D., de 16 ani, si Emil M. de 23 ani, ambii din Tărăţel, care au distrus mai multe cruci pe care le-au abandonat, ulterior, pe uliţa satului. Cei doi sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul infracţiunii de profanare.

În urma cercetărilor, echipa operativă a constatat că din cimitir fuseseră smulse opt cruci, care au fost aruncate, o parte pe uliţa satului, iar celelalte, dintre care una din fier şi două din lemn, au fost abandonate în curtea unor consăteni ai celor doi tineri.

Potrivit investigatorilor, se pare că cei doi au pus pariu cu o altă persoană că au curaj să distrugă mai multe morminte din cimitir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici