Iaşi: Patru poliţişti de frontieră, duşi la audieri în urma percheziţiilor de la Vama Sculeni

Patru poliţişti de frontieră au fost duşi la audieri, miercuri, după descinderile din Vama Sculeni, judeţul Iaşi, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate anchetei.

322 afișări
Imaginea articolului Iaşi: Patru poliţişti de frontieră, duşi la audieri în urma percheziţiilor de la Vama Sculeni

Iaşi: Patru poliţişti de frontieră, duşi la audieri în urma percheziţiilor de la Vama Sculeni

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au descins, miercuri, în şapte locaţii din judeţul Iaşi, una dintre ele fiind Vama Sculeni.

În urma percheziţiilor, patru poliţişti de frontieră au fost duşi la audieri, potrivit surselor citate.

Procurorii din cadrul DNA Iaşi fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie, comise de către funcţionari publici în legătură cu exercitarea atribuţiilor de serviciu, în cursul anului 2023.

Şi la Vama Calafat au fost percheziţii, marţi, mai mulţi agenţi de poliţie de frontieră fiind acuzaţi de fapte de corupţie.

Poliţia de Frontieră Română a acordat sprijin pentru documentarea cauzei atât la Calafat, în judeţul Dolj, cât şi la Sculeni, judeţul Iaşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici