IGPR: Două dintre cele mai căutate persoane, aduse în România în următoarele zile

Şeful Poliţiei Române, Petre Tobă, a declarat, joi, că în următoarele zile vor fi aduse în ţară două dintre cele mai căutate persoane de către Inspectoratul General al Poliţiei Române.

117 afișări
Imaginea articolului IGPR: Două dintre cele mai căutate persoane, aduse în România în următoarele zile

Şeful Poliţiei Române, Petre Tobă (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Tobă a refuzat să dea numele acestor două persoane sau să ofere detalii despre cazurile în care ar fi implicate.

Întrebat dacă este vorba despre Omar Hayssam, Petre Tobă a răspuns că "se va afla despre cine este vorba în câteva zile".

De asemenea, întrebat dacă faptul că vor fi aduse cele două persoane înseamnă că s-a terminat procedura de extrădare, şeful Poliţiei Române a răspuns că extrădarea vizează state din afara Eropei, pe când atunci când este vorba de ţări din Uniunea Europeană, procedura este de aducere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici