Imagini cameră de supraveghere: Un şofer care nu a oprit la trecerea de pietoni a lovit în plin doi bătrâni pe trotuar

Două persoane - soţ şi soţie - în vârstă de 65 de ani sunt internate în stare foarte gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Oradea, după ce marţi seară au fost lovite, în timp ce aşteptau la un semafor, de un autoturism care nu a mai putut opri la timp din cauza vitezei.

1265 afișări
Imaginea articolului Imagini cameră de supraveghere: Un şofer care nu a oprit la trecerea de pietoni a lovit în plin doi bătrâni pe trotuar

Imagini cameră de supraveghere: Un şofer care nu a oprit la trecerea de pietoni a lovit în plin doi bătrâni pe trotuar

Accidentul s-a petrecut marţi seară la un semafor din zona centrală a municipiului Oradea, unde un autoturism încetinise pentru a opri, întrucât semaforul urma să indice culoarea roşie, iar o altă maşină venea cu viteză din spate.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Poliţia Judeţeană Bihor, un orădean de 27 de ani, care conducea un autoturism înmatriculat în Bihor, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare a autovehiculului. Astfel, a acroşat din spate un autoturism înmatriculat în Bucureşti, condus regulamentar de o persoană de 32 de ani, din judeţul Satu Mare, apoi a ieşit de pe carosabil şi a acroşat doi pietoni care se aflau pe trotuar, asteptând să traverseze.


În urma impactului violent, cei doi pietoni - soţ şi soţie - au fost proiectaţi la o distanţă de câţiva metri, iar maşina care i-a accidentat s-a oprit în parapeţi.

Victimele, ambele în vârstă de 65 de ani, au fost transportate în stare foarte gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Oradea şi internate la Terapie Intensivă.

Potrivit dr. Hadrian Borcea, şeful UPU şi SMURD Oradea, femeia a suferit cele mai multe răni, având traumatisme la cap, torace, abdomen şi membre. Soţul ei, care a fost operat, a avut ruptură de splină şi traumatism toracic şi abdominal, precum şi mai multe leziuni la membrele superioare.

Managerul Spitalului Clinic Judeţean, Gavrilă Grebenişan, a declarat miercuri că bărbatul şi-a revenit din operaţie, însă soţia sa este în continuare în stare foarte gravă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici