Imagini din "autocarul morţii" din Muntenegru, filmate cu puţin timp înainte de tragedie - VIDEO

Au curs din nou lacrimi în familiile victimelor accidentului din Muntenegru. Supravieţuitorii şi rudele celor care au murit au fost chemaţi să recupereze o parte din bagaje.

1493 afișări
Imaginea articolului Imagini din "autocarul morţii" din Muntenegru, filmate cu puţin timp înainte de tragedie - VIDEO

Imagini din "autocarul morţii" din Muntenegru, filmate cu puţin timp înainte de tragedie

Printre ei se află şi Elena Meşter, femeia care l-a descoperit pe Dumnezeu după această tragedie. Ea a reuşit să surprindă câteva imagini, înainte să cadă cu autocarul în prăpastie.

În înregistrare se aude vocea profesoarei din Argeş, care era şi ghidul excursiei. Imaginile au fost filmate cu o ora înainte de tragedie.

Femeia le povestea oamenilor despre istoria locurilor prin care treceau. Călătorii erau relaxaţi şi încântaţi de priveliştea frumoasă. În imagini apare şi şoferul autocarului.

Citeşte mai multe mărturisiri din "autocarul morţii" din Muntenegru pe www.stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici