Imagini frumoase cu mai mulţi cerbi tineri, surprinse în Parcul Naţional Semenic | VIDEO

Imagini frumoase cu cerbi tineri au fost surprinse într-o pădure din Parcul Naţional Semenic – Cheile Caraşului, cu ajutorul unei camere cu senzori de mişcare. Clipul de câteva secunde a fost postat pe pagina de Facebook a Romsilva.

780 afișări
Imaginea articolului Imagini frumoase cu mai mulţi cerbi tineri, surprinse în Parcul Naţional Semenic | VIDEO

Imagini frumoase cu mai mulţi cerbi tineri, surprinse în Parcul Naţional Semenic | VIDEO

Imaginile cu cerbi tineri într-o pădure din Parcul Naţional Semenic – Cheile Caraşului au fost filmate cu ajutorul unei camere cu senzori de mişcare.

Pădurile din Parcul Naţional Semenic – Cheile Caraşului oferă condiţiile de adăpost, linişte şi hrană necesare unui habitat sănătos. Parcul are o faună bogată, cu numeroase specii de mamifere, între care ursul, lupul, râsul, pisica sălbatică, vulpea, mistreţul, cerbul sau căpriorul şi jderul, precum şi numeroase specii de peşti, păsări şi nevertebrate.

Cerbul este un animal erbivor, adaptat zonelor montane cu păduri întinse, unde găseşte condiţii de hrană şi adăpost, dar poate fi regăsit şi în zonele de deal. În ultimele decenii a fost reintrodus şi în zonele de câmpie.

Cerbii trăiesc în libertate până la 18-20 de ani şi ating o greutate de până la 300 de kilograme.

Parcul Naţional Semenic – Cheile Caraşului, unul dintre cele 22 de parcuri naţionale şi naturale administrate de Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva, este situat în sud-vestul ţării şi are o suprafaţă de 36.052 hectare.

Aici există opt rezervaţii naturale, în zone de conservare specială, strict protejate, şi numeroase obiective şi trasee turistice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici