Îmbulzeală la secţiile de vot din Galaţi: Oamenii aşteaptă zeci de minute să voteze

Este aglomeraţie la secţiile de votare din oraşul Galaţi. Frecvent, în faţa uşilor secţiilor se formează cozi, iar gălăţenii aşteaptă zeci de minute pentru a-şi exercita dreptul de vot.

138 afișări
Imaginea articolului Îmbulzeală la secţiile de vot din Galaţi: Oamenii aşteaptă zeci de minute să voteze

Aglomeraţie la secţiile de vot din Galaţi. Oamenii aşteaptă zeci de minute să voteze

Chiar dacă este aglomeraţie, oamenii aşteaptă liniştiţi în faţa secţiilor de votare. La unele secţii, cozile sunt mai mari, iar una dintre explicaţii este că în acele cazuri sunt folosite mai des listele speciale.

Potrivit datelor furnizate de BEJ, până la ora 14.30 în judeţul Galaţi au votat 122.683 de cetăţeni la alegerile europarlamentare şi 99.154 de oameni la referendum. În procente, asta înseamnă că au votat 23,63%, respectiv 18,94% din totalul cetăţenilor cu drept de vot.

În judeţul Galaţi sunt deschise 436 secţii de votare, iar pe listele electorale se află 523.316 cetăţeni cu drept de vot.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici