Împuşcături la o petrecere din Memphis: cel puţin doi morţi şi şase răniţi

153 afișări
Imaginea articolului Împuşcături la o petrecere din Memphis: cel puţin doi morţi şi şase răniţi

Împuşcături la o petrecere din Memphis: cel puţin doi morţi şi şase răniţi

Potrivit poliţiei, împuşcăturile au avut loc la o petrecere la care luau parte în jur de 300 de persoane. Un total de opt victime au fost împuşcate la eveniment, a transmis poliţia.

Doi bărbaţi au fost declaraţi morţi la faţa locului, în vreme ce unul din cei şase răniţi este „în stare critică”.

Niciun suspect nu a fost arestat până sâmbătă seara, potrivit poliţiei.

Autorităţile cred că cel puţin două persoane au deschis focul la petrecere, a declarat sâmbătă seară şeful poliţiei din Memphis, Cerelyn Davis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici