Încă 14 persoane din Tabăra de la Năvodari depistate cu salmonella

Alte 14 analize ale coproculturilor recoltate de Autoritatea de Sănătate Publică Judeţeană Constanţa de la persoane internate cu toxiinfecţie alimentară provenite de la Tabăra Năvodari au ieşit pozitive, confirmând infecţia cu salmonella, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1 afișare
Imaginea articolului Încă 14 persoane din Tabăra de la Năvodari depistate cu salmonella

Încă 14 persoane din Tabăra de la Năvodari depistate cu salmonella

Marius Enescu, directorul Autorităţii de Sănătate Publică Judeţeană Constanţa, a declarat, joi, că, până în prezent, au fost confirmate infecţii cu salmonella la 29 de persoane, copii şi adulţi, din Tabăra de la Năvodari. Dintre aceştia, 5 sunt angajaţi ai taberei, încadraţi ca bucătari, ospătari sau manipulatori.

Autorităţile medicale continuă analizarea probelor luate de la angajaţii taberei şi de la pacienţii internaţi cu toxiinfecţie alimentară la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici