Încă 6 tipuri de măşti neconforme. În total sunt 158 de tipuri de măşti care nu oferă protecţie

A fost emisă o nouă alertă pentru şase tipuri de măşti neconforme, în total fiind 158 de tipuri de măşti care nu oferă protecţia necesară împotriva coronavirusului, avertizează, vineri, InfoCons.

323 afișări
Imaginea articolului Încă 6 tipuri de măşti neconforme. În total sunt 158 de tipuri de măşti care nu oferă protecţie

Încă 6 tipuri de măşti neconforme. În total sunt 158 de tipuri de măşti care nu oferă protecţie

„Atenţie ce măşti purtaţi! 158 de măşti neconforme!”, avertizează, vineri, InfoCons.

InfoCons revine cu o nouă alertă emisă prin Sistemul de alertă rapidă european, astfel, conform celor 27 de alerte transmise numărul măştilor de protecţie neconforme ajunge la 158.

Ultimele şase tipuri de măşti pentru care s-a introdus alertă europeană sunt din categoria FFP2 şi sunt produse în China.

Ţările care au introdus alertele sunt Letonia, Luxemburg şi Estonia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici