Incendiile de vegetaţie au făcut prima victimă în România

Un bărbat a murit vineri dimineaţa după ce a fost surprins de un incendiu de vegetaţie scăpat de sub control în aproapierea oraşului Năsăud din judeţul Bistriţa-Năsăud.

206 afișări
Imaginea articolului Incendiile de vegetaţie au făcut prima victimă în România

IPJ Bistriţa-Năsăud anunţă că poliţiştii au fost sesizaţi vineri dimineaţa despre faptul că, în extravilanul oraşului Năsăud, se află o persoană în stare de inconştienţă.

Din primele date ale poliţiştilor, un bărbat de 67 de ani, din Năsăud, în timp ce se afla pe un teren proprietatea sa, ar fi fost surprins de un incendiu de vegetaţie scăpat de sub control.

Echipajul medical sosit la faţa locului a constatat decesul bărbatului.

CITEŞTE ŞI: Ministrul Mediului anunţă majorarea amenzilor pentru arderea vegetaţiei uscate 

Cadavrul va fi transportat la spital în vederea efectuării unei expertize medico-legale, care va stabili cauza decesului.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din Năsăud în cadrul unui dosar penal cu privire la infracţiunea de ucidere din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici