Video Incendiu de vegetaţie pe aproximativ 20.000 mp în judeţul Argeş

  • Pompierii din Argeş au intervenit, duminică, pentru stingerea unui incendiu care s a manifestat la vegetaţia de pe aproximativ 20.000 mp de teren.
  • Pompierii transmit că, probabil, focul a fost pus intenţionat.
  • Nu au fost victime.
172 afișări

„În jurul orei 15:00, pompierii de la Detaşamentul Piteşti au intervenit pe raza oraşului Ştefăneşti, alături de SVSU Ştefăneşti, pentru stingerea unui incendiu care s a manifestat la vegetaţia de pe aproximativ 20.000 mp de teren”, anunţă ISU Argeş.

Focarele erau în mai multe locuri şi într-o zonă cu acces impracticabil autospecialei de intervenţie.

Pompierii transmit că nu au fost victime, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incendiu,
vegetaţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici