Incendiu devastator în Caraş Severin: Zeci de hectare, în majoritate dintr-o pădure, distruse de flăcări

Aproape 90 de hectare, în majoritate litieră de pădure, au fost afectate de incendiul izbucnit vineri în zona Cornereva din judeţul Caraş-Severin.

110 afișări
Imaginea articolului Incendiu devastator în Caraş Severin: Zeci de hectare, în majoritate dintr-o pădure, distruse de flăcări

90 de hectare, în majoritate dintr-o pădure, distruse de incendiu în Caraş Severin

Potrivit ISU Caraş-Severin, din informaţiile existente până joi, suprafaţa totală afectată de incendiul izbucnit în zona Cornereva este estimată la 88,5 de hectare, din care 78 de hectare litieră de pădure şi zece hectare de păşuni.

Incendiul izbucnit vineri în zona Cornereva a fost declarat lichidat miercuri după-amiază.

Cauza probabilă a izbucnitii incendiului a fost utilizarea focului în spaţiu deschis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici