Incendiu într-un laborator al unui liceu din Târgovişte, trei eleve au suferit atacuri de panică

Trei eleve de la Grupul Şcolar "Constantin Brâncoveanu" din municipiul Târgovişte au primit îngrijiri medicale, joi dimineaţă, după ce li s-a făcut rău, suferind atacuri de panică, în urma unui incendiu izbucnit la o anexă a laboratorului de fizică al şcolii.

232 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-un laborator al unui liceu din Târgovişte, trei eleve au suferit atacuri de panică

Incendiu într-un laborator al unui liceu din Târgovişte, trei eleve au suferit atacuri de panică (Imagine: Octav Ganea / MediafaxFoto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa, incendiul a izbucnit într-o anexă a laboratorului de fizică al liceului, la etajul întâi, fumul ajungând pe holul clădirii, dar şi în clasele alflate langă laborator.

Toţi elevii au fost evacuaţi în curtea liceului, iar trei adolescente au acuzat stare de rău.

Mai multe ambulanţe au ajuns la faţa locului, echipajele medicale acordându-le îngrijiri celor trei eleve. Două dintre fete au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte pentru investigaţii suplimentare, toate fiind în stare stabilă, în afara oricărui pericol, potrivit medicilor.

La faţa locului au ajuns şi pompierii, incendiul fiind lichidat în scurt timp.

"La faţa locului au fost trimise două autospeciale cu apă şi spumă, iar focul a fost stins imediat, nu au fost probleme în intervenţie. În acest moment pompierii fac cercetări pentru stabilirea cauzelor izbucnirii incendiului. La sosirea noastră, elevii erau evacuaţi din clădire, erau în curte. Focul s-a manifestat la o anexă a laboratorului de fizică al unităţii şcolare, aflat în clădirea liceului, la etajul întâi, o încăpere de trei pe patru metri pătraţi. A fost mai mult fum decât foc, iar fumul a ajuns pe holul clădirii şi în clasele apropiate de locul incendiului", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dâmboviţa, Gabriel Gătej.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici