Incendiu într-un liceu din Sibiu. Peste 200 de elevi şi dascăli au ieşit din clădire

Un incendiu a izbucnit, marţi după-amiază, într-un liceu din judeţul Sibiu, afectând peste 200 de elevi şi dascăli, care au ieşit din clădire.

1606 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-un liceu din Sibiu. Peste 200 de elevi şi dascăli au ieşit din clădire

Incendiu într-un liceu din Sibiu. Peste 200 de elevi şi dascăli au ieşit din clădire

Pompierii din Dumbrăveni, judeţul Sibiu, au intervenit la stingerea unui incendiu izbucnit la panoul electric principal al Liceului „Timotei Cipariu” Dumbrăveni.

Incendiul care degaja un fum dens a fost lichidat prompt.

Au ieşit din clădire, preventiv, aproximativ 180 de elevi şi 26 de cadre didactice şi personal auxiliar, conform ISU Sibiu.

O fată de 15 ani a suferit un atac de panică, a primit asistenţă medicală, apoi a refuzat transportul la spital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
liceu,
incendiu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici