Incendiu la o bancă din Buzău

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, la o agenţie a Băncii Transilvania din municipiul Buzău, aflată la parterul unui bloc, fără să fie înregistrate victime, însă valoarea pagubelor este însemnată, potrivit primelor estimări.

69 afișări
Imaginea articolului Incendiu la o bancă din Buzău

Incendiu la o bancă din Buzău (Imagine: Florin Buliga/Arhiva Mediafax Foto)

Din primele informaţii, focul ar fi izbucnit într-o cameră în care se aflau echipamentele informatice ale băncii, cel mai probabil în urma unui scurtcircuit la un calculator.

Unitatea bancară se află la parterul unui bloc cu zece etaje din Buzău, însă incendiul nu a afectat şi apartamentele imobilului.

La sosirea pompierilor, din sediul băncii ieşea un fum gros şi toxic din cauza cantităţii mari de plastic care a ars.

Pompierii şi oamenii legii au intervenit abia după ce fumul dens a ieşit din camera unde a izbucnit incendiul.

În urma incendiului, nu s-au înregistrat victime întrucât angajaţii băncii nu au lucrat sâmbătă cu publicul, însă pagubele ar putea fi însemnate, tot echipamentul informatic al băncii şi centrala telefonică fiind distruse.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici