Incendiu la o hală de producţie a polistirenului în Dâmboviţa. A fost emis mesaj Ro-Alert pentru degajarea de fum

Pompierii intervin la ora transmieterii ştirii pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o hala de producţie polistiren din localitatea Mija, comuna IL Caragiale. Având în vedere degajarile mari de fum ca urmare a incendiului a fost emis un mesaj Ro-Alert pentru populaţia din zonă.

4163 afișări
Imaginea articolului Incendiu la o hală de producţie a polistirenului în Dâmboviţa. A fost emis mesaj Ro-Alert pentru degajarea de fum

Incendiu la o hală de producţie a polistirenului în Dâmboviţa. A fost emis mesaj Ro-Alert pentru degajarea de fum

Conform ISU Dâmboviţa au fost mobilizate pentru stingerea incendiului forţe şi mijloace de la Detaşamentul Moreni 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 1 ambulanţă SMURD şi de la Detaşamentul Târgovişte 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă şi 1 autospecială de intervenţie cu apă.

Sosiţi la locul incendiului pompierii au constatat ca focul se manifestă în interiorul halei de producţie pe o suprafaţă de aproximativ 400 mp cu degajări mari de fum. Incendiul este localizat şi se acţionează pentru lichidarea acestuia. Nu sunt înregistrate victime.

Având în vedere degajarile mari de fum ca urmare a incendiului a fost emis un mesaj Ro-Alert pentru populaţia din zona pentru luarea unor masuri de autoprotectie. Se recomandă închiderea geamurilor, a ferestrelor şi oprirea aparatelor de climatizare şi ventilaţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici