Incendiu la o navă aflată în reparaţii în Portul Midia-Năvodari

Un incendiu a izbucnit, luni dimineaţă, pe o navă aflată în reparaţii în Portul Midia-Năvodari, iar la ora transmiterii acestei ştiri patru echipaje de pompieri ale ISU Dobrogea se află la faţa locului pentru stingerea focului.

359 afișări
Imaginea articolului Incendiu la o navă aflată în reparaţii în Portul Midia-Năvodari

Incendiu la o navă aflată în reparaţii în Portul Midia-Năvodari (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Căpităniei Portului Midia, nava sub pavilion Panama se afla la cheu în momentul izbucnirii incendiului. Nava are în mod normal un echipaj de 28 de persoane, însă nu se ştie câţi marinari se aflau la bord în momentul izbucnirii focului.

Primele date arată că nu ar exista victime.

La ora transmiterii acestei ştiri, la faţa locului se află patru autospeciale cu apă şi spumă ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea care intervin pentru stingerea incendiului, precum şi o ambulanţă.

Conform sursei citate, deocamdată nu se cunoaşte cauza izbucnirii incendiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici