Incendiu în miez de noapte, la un azil de bătrâni din Oradea

Un incendiu a izbucnit, în noaptea de joi spre vineri, la un azil pentru persoane vârstnice din Oradea.

105 afișări
Imaginea articolului Incendiu în miez de noapte, la un azil de bătrâni din Oradea

Apelul care sesiza izbucnirea incendiului la azilul de bătrâni a fost primit în dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” în jurul orei 00.40, la faţa locului fiind mobilizate trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentului 2 Oradea, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi cu o ambulanţă de tip B2.

În momentul sosirii forţelor de intervenţie la adresa indicată, ardea un corp de iluminat din bucătărie, întreaga încăpere fiind inundată cu fum.

Cercetările au arătat că incendiul a izbucnit din cauza efectului termic al curentului electric, produs de un cablu electric defect.

Incendiul a fost stins rapid, pagubele fiind limitate la lampa de iluminat.

Nu au existat persoane rănite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici