Incendiu la un restaurant din Mamaia. O femeie s-a intoxicat cu fum

Un incendiu a izbucnit, vineri, la un restaurant din staţiunea Mamaia. Trei persoane aflate în interior au ieşit singure, dar o femeie s-a intoxicat cu fum şi este dusă la spital.

278 afișări
Imaginea articolului Incendiu la un restaurant din Mamaia. O femeie s-a intoxicat cu fum

Incendiu la un restaurant din Mamaia. O femeie s-a intoxicat cu fum

Potriviti Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa, 13 pompieri intervin la incendiul izbucnit într-un restaurant din Mamaia.

Potrivit primelor informaţii, o persoană a suferit un atac de panică, iar alta a fost intoxicată cu fum. Cea din urmă va fi transportată la UPU.

Trei persoane aflate în restaurant au ieşit singure din incintă.

Cauza izbucnirii incendiului este în curs de stabilire.

 

Taguri:
restaurant,
incendiu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici