Incendiu la un restaurant din staţiunea Olimp. Flăcările au distrus acoperişul de stuf al localului

Un incendiu a izbucnit, vineri, la un restaurant din staţiunea Olimp. Nu au fost presoane rănite, dar flăcările au cuprins aproximativ 200 de metri pătraţi din acoperişul de stuf al localului.

153 afișări
Imaginea articolului Incendiu la un restaurant din staţiunea Olimp. Flăcările au distrus acoperişul de stuf al localului

Incendiu la un restaurant din staţiunea Olimp. Flăcările au distrus acoperişul de stuf al localului

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa au fost solicitaţi să intervină, vineri, în staţiunea Olimp, unde a ars bucătăria unui restaurant.

La faţa locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere din cadrul secţiei Mangalia şi un echipaj SMURD. La sosirea echipajelor, flăcările erau extinse la acoperişul localului.

„Focul a fost localizat şi cei 14 salvatori lucrează acum pentru lichidare”, au transmis pompierii constănţeni.

Din primele informaţii, au ars aproximativ 200 de metri pătraţi de acoperiş din stuf. „Din fericire nu există victime”, au mai spus reprezentanţii ISU Dobrogea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici