Video Incendiu puternic în Prahova. Flăcările au cuprins un parc de dezmembrări. IMAGINI cu zeci de caroserii cuprinse de flăcări

Un puternic incendiu de vegetaţie uscată izbucnit, duminică, în localitatea Blejoi din judeţul Prahova, s-a extins la un parc de dezmembrări auto. Zeci de caroserii de maşini sunt cuprinse de flăcări, transmite corespondentul MEDIAFAX.

879 afișări

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că pentru stingerea incendiului din Blejoi intervin şase autospeciale de lucru cu apă şi spumă, la faţa locului fiind şi o ambulanţă SMURD.

Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de totală de aproximativ 1.500 metri pătraţi.

Incendiul a izbucnit la vegetaţia uscată, iar apoi s-a extins la la un parc de dezmembrări auto.

„Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi la parcul de dezmembrări auto şi a pornit de la incendiul de vegetaţie uscată care se manifestă pe o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi. În acest moment este localizat”, a declarat Vasiloae.

Potrivit acesteia, 30 de caroserii auto care se aflau în parcul de dezmembrări au fost cuprinse de flăcări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici