Incendiu puternic la o fabrică de cauciuc din Argeş - FOTO

Un incendiu puternic a izbucnit, luni dimineaţă, la o hală de prelucrare a cauciucului din localitatea Bascov din judeţul Argeş, intervenţia pompierilor, care a durat peste două ore, fiind îngreunată de cantitatea mare de material combustibil cuprinsă de flăcări.

434 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic la o fabrică de cauciuc din Argeş - FOTO

Incendiu puternic la o fabrică de cauciuc din Argeş (Imagine: Daciana Ilie/Mediafax Foto)

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, incendiul a cuprins o suprafaţă de aproximativ 800 de metri pătraţi dintr-o hală aparţinând unei societăţi comerciale care se ocupă cu prelucrarea cauciucului.

Cinci autospeciale ale pompierilor au intervenit timp de peste două ore pentru lichidarea incendiului, acţiunea fiind îngreunată de cantitatea mare de cauciuc cuprinsă de foc. La faţa locului s-a deplasat, de asemenea, o ambulanţă SMURD, însă nu a fost nevoie de intervenţia paramedicilor întrucât nimeni nu a fost rănit.

Până în prezent cauza incendiului nu a fost stabilită.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici