Video Incendiu puternic la un depozit de deşeuri reciclabile din Hunedoara/ Specialiştii analizează nivelul de poluare din aer | VIDEO

Pompierii din Deva intervin, luni, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la un depozit de deşeuri reciclabile aflat în localitatea Chişcădaga, din judeţul Hunedoara. Niciun angajat nu a fost rănit, dar specialiştii analizează gradul de poluare al aerului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

282 afișări

Purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda, a declarat că incendiul a izbucnit, luni, la un depozit de deşeuri reciclabile aflat în satul Chişcădaga, din comuna Şoimuş, judeţul Hunedoara.

„Pompierii deveni intervin cu trei autospeciale de stingere cu capacitate de 9.000 de litri, o autoscară, o ambulanţă tip B2 şi autospeciala specializată în detectare chimică bacteriologică, radiologică şi nucleară, pentru gestionarea situaţiei generate de un incendiu izbucnit în zona benzii transportoare a deşeurilor. Niciun muncitor nu a fost intoxicat sau rănit. La momentul sosirii, pompierii au găsit un incendiu ce se manifesta la baloţi de deşeuri textile şi plastice depozitaţi pe aproximativ 300 de metri pătraţi”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.

În aproximativ 15 minute, pompierii au stins flăcările, iar la ora transmiterii acestei ştiri se lucrează pentru lichidarea focarelor.

Cauza incendiului nu a fost stabilită deocamdată.

Autospeciala specializată în detectare chimică, bacteriologică, radiologică şi nucleară analizează gradul de poluare a aerului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici