Video Incendiu puternic la un depozit de materiale plastice din Giurgiu. Două persoane au fost rănite

  • UPDATE: Doi angajaţi au suferit arsuri şi au fost transportaţi la spital în incendiul care a cuprins marţi dimineaţa un depozit de materiale plastice din judeţul Giurgiu.
  • Un incendiu puternic cu degajări mari de fum a izbucnit marţi dimineaţa la un depozit de materiale reciclate din palstic în localitatea Uzunu, judeţul Giurgiu. Autorităţile au emis mesaj Ro-Alert.
240 afișări

UPDATE: Potrivit ISU Giurgiu, cele două persoane care se aflau în incinta depozitului au suferit arsuri, una dintre acestea la nivelul feţei, iar cealaltă la mâini. Iniţial, acestea au refuzat asistenţă medicală la faţa locului, însă la finalul intervenţiei au acceptat să primească îngrijiri.

Ulterior, bărbaţii, în vârstă de 57 şi 59 de ani, au fost transportaţi la UPU Giurgiu cu ambulanţele SAJ şi SMURD.

În urma incendiului de la depozitul de prelucrare a materialelor reciclabile din localitatea Uzunu au ars trei mori de tocat plastic şi metal, o presă balotare, 10 saci cu aproximativ opt tone de material neferos tocat, 10 motoare electrice şi acoperişul halei pe circa 600 mp.

Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de efectul termic al unor substanţe incendiare în momentul folosirii unui utilaj de tocare, a transmis ISU Giurgiu.

Potrivit ISU Giurgiu, mesajul Ro-Alert îi vizează pe cetăţenii din comunele Călugăreni, Stoeneşti şi Schitu. A fost sesizată Garda de Mediu.

Pompierii susţin că ard acoperişul halei şi interiorul, pe o suprafaţă de aproximativ 600 de metri pătraţi, cu degajări mari de fum.

La faţa locului intervin pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni şi Detaşamentului Giurgiu, cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

Conform primelor informaţii, nu sunt persoane rănite.

Intervenţia este în desfăşurare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici