Video Incendiu violent în Suceava: Zeci de animale au fost arse de vii

Peste 20 de animale, vaci şi porci, au ars de vii într-un incendiu care a cuprins, marţi dimineaţa, o locuinţă din localitatea Botoşana, judeţul Suceava. Pentru stingerea incendiului au intervenit opt echipaje ale pompierilor militari şi voluntari, transmite corespondentul MEDIAFAX.

12002 afișări

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, un puternic incendiu a izbucnit, marţi dimineaţa, în localitatea Botoşana, în care au ars două vaci, trei viţei şi 16 porci. Flăcările au distrus şi acoperişul locuinţei, depozitul de furaje şi adăpostul de animale.

„La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la acoperişul casei de locuit şi la anexele gospodăreşti, cu pericol de propagare la vecinătăţi. Au ars: acoperişul locuinţei pe aproximativ 170 de metri pătraţi, depozitul de furaje şi adăpostul de animale, corp comun, pe aproximativ 150 de metri pătraţi, bucătăria de vară pe 60 de metri pătraţi, circa 4 tone de fân, 20 metri cubi lemn de foc şi alte bunuri din gospodărie (casnice, utilaje agricole etc.). S-au degradat pereţii portanţi şi tavanul casei. În incendiu au pierit două vaci, trei viţei şi 16 porci”, au anunţat reprezentanţii ISU Suceava.

Pentru stingerea flăcărilor au intervenit opt autospeciale ale ISU Suceava şi ale serviciilor de voluntari din zonă.

Pompierii au stabilit că flăcările au izbucnit la bucătăria de vară, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric, neizolat corespunzător.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici