Incendiul de la centrul de colectare deşeuri din Chitila a fost stins după aproape 20 de ore

Incendiul izbucnit vineri la depozitul de colectare şi reciclare deşeuri din Chitila a fost stins sâmbătă, după aproape 20 de ore, anunţă pompierii din cadrul ISU Bucureşti - Ilfov.

154 afișări
Imaginea articolului Incendiul de la centrul de colectare deşeuri din Chitila a fost stins după aproape 20 de ore

Incendiul de la centrul de colectare deşeuri din Chitila a fost stins după aproape 20 de ore

Potrivit ISU Bucureşti - Ilfov, incendiul produs la centrul de reciclare deşeuri a fost stins sâmbătă dimineaţa la ora 7.

Acesta a izbucnit vineri, în jurul orei 11.00.

ISU Bucureşti - Ilfov a restrâns resursele de intervenţie în mod progresiv, iar pe timpul nopţii au mai acţionat două autospeciale de stingere.

Incendiul s-a manifestat cu degajări mari de fum la depozitul de colectare şi reciclare deşeuri din Chitila şi a fost emis un mesaj Ro-alert pentru a avertiza populaţia să evite zona.

Şi comisarii Gărzii Naţionale de Mediu au fost la faţa locului. Potrivit informaţiilor transmite vineri de Ministerul Mediului, în incendiul de la Chitila au ars 35-40 tone de deşeuri de echipamente electrice şi electronice, în special aparate frigorifice decontaminate, care urmau să intre în procesul de reciclare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici